Skladový systém bez náročnej montáže s použitím kovových regálov do garáže

Možno ste o nich doteraz len počúvali, no nikdy ich v praxi nepoužili, čo je veľká chyba. Kovové regály sú v súčasnej dobe jedným z najpopulárnejších typov úložného riešenia pre vaše skladovacie priestory. Rozmanitosť veľkostí a štýlov oceľových regálov umožňuje množstvo použití v akomkoľvek priestore v domácnosti alebo sklade obchodu, pretože s kovovými regálmi môžete skladovať širšiu škálu položiek bez obmedzenia priestoru potrebného na pohyb.

Ak teda máte doma málo miesta a uvažujete o tom, že by ste si do svojej garáže takéto riešenie zaobstarali, alebo ak ste zvedaví, čo vám môže tento univerzálny skladovací systém priniesť, tu je päť najväčších výhod kovových regálov, o ktorých sa potom môžete presvedčiť priamo v praxi.

garáže

Zvyšuje viditeľnosť produktu

Máte na uloženie množstva potrebných vecí v garáži málo miesta a nikdy nič v prípade potreby nemôžete vo vzniknutom chaose nájsť? Otvorené police kovových regálov do garáže to môžu zmeniť k lepšiemu!

V porovnaní s inými skladovacími riešeniami, ktoré môžu byť vyššie alebo preplnené, vám otvorené kovové regály umožňujú skladovať tovar tak, aby ste ho rýchlo našli a vyhli sa nesprávnemu výberu.

S kovovými regálmi tak v priestore budete mať o všetkom prehľad a zároveň vás nebude znepokojovať veľký neporiadok, pretože všetko si nájde svoje miesto v regáloch s nosnosťou od až do 1000 kg na policu (v závislosti od typu regálu).

Zaisťuje bezpečnejšie skladovanie citlivých predmetov

Kovové regály patria medzi najodolnejšie dostupné typy skladových regálov, ktoré poskytujú odolnosť voči korózii a poškodeniu ako pre samotné police, tak pre akýkoľvek tovar, ktorý je na nich potrebné skladovať.

Ak teda nemôžete skladovať citlivejší tovar, ako je napríklad elektronika, drobné súčiastky, múka  alebo drahý spotrebný tovar na vlhkej podlahe garáže, kovové regály a ich pevné police sú na efektívne skladovanie týchto vecí pripravené!

Veľa vydrží

Odolnosť a trvanlivosť regálov by mala byť zaistená v celom úložnom systéme, pretože sklady sú dosť aktívne oblasti a väčšina skladových regálov bude vystavená veľkému opotrebovaniu vrátane kolízií, poškodenia alebo vecí, ktoré do nich vkladáme.

Kovové regály od Majster Regál sú navrhnuté tak, aby vydržali akýkoľvek druh opotrebovania a poškodenia bez neustálej potreby opravy alebo výmeny!

garáže

Znesie výkyvy teplôt

Nielen mechanické poškodenie môže vaše úložné systémy predčasne znehodnotiť a vyradiť ich z prevádzky. Veľkým problémom býva aj teplota vzduchu v priestore. Vplyvom nižšej teploty a často vyššej vlhkosti potom nielen skladované predmety a tovar, ale aj jednotlivé použité skladovacie systémy podliehajú rýchlejšiemu znehodnoteniu.

Kovové regály majú v tomto smere obrovskú výhodu, pretože dokážu odolať väčším zmenám teploty, čo z nich robí hlavného kandidáta na skladovacie podmienky, ktoré nie sú ideálne. Kovové  regály sú vo všeobecnosti schopné odolať vyšším alebo nižším teplotám ako iné typy regálov.

Dokonca dokážu tieto úložné systémy veľmi dobre fungovať aj v oblastiach, ktoré môžu byť častejšie vystavené poveternostným vplyvom. Ak teda nie je vaša garáž vykurovaná, máte v záhradnom domčeku či pivnici zimu a vlhko, neváhajte si poistiť bezpečné skladovanie dôležitých predmetov týmto univerzálnym riešením.

Dokáže sa prispôsobiť

Na záver to najlepšie. Jednou z najväčších výhod používania kovových regálov od Majster Regál je jednoduchosť prispôsobenia, ktorú ponúkajú. Kovové regály sa zvyčajne dajú rozšíriť o ďalšie police a ďalšie jednotky, čím môžete jednoducho a bez zbytočného náradia zvýšiť ich úložnú kapacitu alebo poskytnúť ďalší priestor na prácu, vďaka čomu sa vaše police stanú ešte všestrannejšími a užitočnejšími, než boli.

Regály sú certifikované a poskytuje sa na ne niekoľkoročná záruka, čo pri použití v náročných podmienkach určite oceníte. 

Späť

Dobré adresy

PrešovKošiceBanská BystricaTrenčínŽilinaTrnavaNitraBratislava Na najlepších adresách v krajských mestách stoja vo väčšine prípadov zároveň najdrahšie nehnuteľnosti.  PrešovVýstavba rodinných domov prebieha najmä v okolitých obciachMesto Prešov možno podľa kvality nehnuteľností určených na bývanie a ich cien rozdeliť do troch kategórií. Najdrahšie sú samozrejme byty v centre mesta, a to najmä z dôvodu ich nedostatku v danej lokalite. V historických budovách tu sídlia predovšetkým firmy. V širšom centre už možno nájsť viacero bytov. Dominuje tu..

Znalecké ohodnotenie nehnuteľností

 „Koľko ľudí, toľko chutí,“ hovorí známe slovenské príslovie. O jeho pravdivosti sa mohli presvedčiť aj tí, ktorí sa v praxi stretli s znaleckým ohodnocovaním nehnuteľností. Práve u rčenie hodnoty pozemkov či nehnuteľností sa v mnohých rodinách stalo jablkom sváru. Dedičské či rozvodové konania a s tým spojená deľba majetku, sa tak môžu stať nepríjemnosťou pre viacerých rodinných príslušníkov. Je pravdou, že iný pohľad má na objekt predávajúci, ktorý chce v prvom rade zarobiť a dostať za svoj majetok čo najväčší obnos peňazí. No na..

Byty - Novostavby, aktuálny vývoj v Západoslovenskom kraji a Bratislave Byty - Novostavby, aktuálny vývoj v Západoslovenskom kraji a Bratislave

Byty, Novostavby, voľné byty v Bratislave a byty v Košiciach. Prehľad novostavieb bytov, voľné a predané. Posledné týždne sme mapovali situáciu na trhu s nehnuteľnosťami v celom Západoslovenskom kraji. Zisťovali sme dostupnosť bytov v novostavbách. Prieskumom sme zistili, že drvivá väčšina pár-ročných novostavieb bytov, je už vypredaná. Týka sa to novostavieb bytov v Bratislave ako sú Meander, Novanta v Ružinove a novostavba - Byty Laurinská. Novostavba Guthaus disponuje aktuálne ešte deviatimi voľnými bytmi, RNDZ 50 a Moruše má 14 voľných..

Kúpna zmluva a jej náležitosti

Spolu s manželom máme záujem o kúpu pozemku od môjho starého otca. Pozemkom budeme súčasne ručiť banke, od ktorej máme sľúbený hypoúver. Nepoznám však presný obsah kúpnej zmluvy. Známy mi povedali, že si musíme zaplatiť znalca. Kto musí platiť daň, poplatky za vklad? Môže kataster odmietnuť náš návrh? Ďakujeme vám za vašu pomoc. Ivana a Peter Z., okres Nitra     Právnu úpravu kúpnej zmluvy obsahuje Občiansky zákonník §§ 588 a nasl. a v §§ 409 a nasl. Obchodného zákonníka. V prípade, ak jednou zo zmluvných strán je fyzická osoba, vychádza..

Komunikácia medzi správcom a vlastníkmi bytov - otázka efektivity

„Minulý rok došlo v našom dome ku zmene správy, ktorú pôvodne vykonávalo spoločenstvo vlastníkov. Toto spoločenstvo však stále je registrované ako existujúce. To je pomimo, avšak podstatným problémom je komunikácia so správcovskou spoločnosťou, ktorá spravuje náš dom. V dome, ktorý má dva vchody – predný a zadný - sú vytrhané mnohé svetelné spínače, svetlo možno zapnúť len na niektorých z dvoch poschodí, príp. na prízemí, čo značne komplikuje najmä v tomto zimnom období pohyb po schodoch v dome, navyše mnoho z obyvateľov je vo vyššom veku,..

Rekonštrukcia domu a bytové náhrady

 Bývam v bytovom dome, ktorý v súčasnosti prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. Stavebná firma, s ktorou vlastníci bytov v našom dome uzavreli zmluvu o vstavbe bytov v podkrovných priestoroch domu, odstránila strešnú krytinu. Nepochybne z dôvodu nedostatočného zaistenia strechy pred vplyvmi počasia došlo k zatopeniu nášho bytu dažďovou vodou. Voda zatopila náš byt na niekoľkých miestach, steny začali dokonca pukať a a na stenách izieb sa objavila pleseň. V danej situácii je nemožné v byte ďalej bývať -bojíme sa o naše zdravie a život. Prosím Vás o radu...

Vývoj cien bytov v Bratislave v roku 2008

Skoro každého, ktorý či už má byt alebo si ho ešte len plánuje obstarať, zaujíma vývoj cien bytov a hlavne prognóza do budúcnosti. Prvé sa dá ukázať na základe zozbieraných údajov, druhé sa dá v súčasnosti len veľmi obtiažne predpovedať.Pozrime sa teda, čo sa na trhu s bratislavskými bytmi dialo od januára 2008 po čiastočnom cca mesačnom (vianočnom) útlme, ktorý nastal po zatiaľ najväčšom realitnom boome na Slovensku v jeseni 2007, kedy boli ceny za meter štvorcový starých bytov v hlavnom meste drahšie ako ceny za meter štvorcový v novostavbách.Realitný..

Bývať v novom sa dá aj bez hypotéky (a založenia nehnuteľnosti)

Záujem Slovákov zlepšovať svoje bývanie je akcelerovaný predovšetkým dostupnosťou úverov, aj rastúcou ponukou nových projektov. Nie každý si však hypotéku môže dovoliť alebo sa ľudia jednoducho boja zadĺžiť na dekády, resp. založiť nehnuteľnosť, v ktorej bývajú. Zlepšovanie kvality bývania je však jednou zo základných ľudských potrieb. Stále málo využívanou možnosťou sú systémové rekonštrukcie existujúceho domu či bytu. Štatistiky potvrdzujú, že byt alebo dom, ktorý má spĺňať potreby svojho užívateľa, by mal prejsť po 15 rokoch modernizačnou..

Novinky v stavebnom sporení

Správa bytových domovCieľ projektu a konferencieNovela zákona o stavebnom sporeníOkruh poberateľov štátnej prémieAsi nikoho v súčastnej dobe neprekvapí, že medzi základné túžby človeka patrí splnenie si sna o vlastnom bývaní či zmodernizovaní toho, čomu hovoríme vlastný domov. Cesta k peknému a hlavne útulnému bývaniu vedie viacerými cestami. Medzi tie najviac využívané cesty ako sa k tomuto cieľu priblížiť patrí na Slovensku stavebné sporenie. Aby tento nástroj na splenie si sna o peknom bývaní mohol lepšie reagovať na potreby ľudí, dochádza na tomto..


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.