Kontaktné údaje

VIVAREAL, s.r.o.

Radlinského 6

917 01 Trnava

Meno:
Ing. Ivo Foltín
Telefón:
0905 246 246
Mobil:
0905 246 246
E-mail:
ID ponuky:
AR-0021-103095

ˇVIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 2 izb. byt, balkón, výmera až 58 m2, balkón, REKONŠTRUKCIA

180 000
Plocha:  
58 m2

okres Trnava
Trnava
pred 17 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký 2 izb. byt v centre mesta na ulici Sladovnícka, sídlisko Ľudmily Podjavorinskej v Trnave. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 1/2 poschodí bez výťahu. Výmera bytu je 58 m2.

Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s prístupom na nový zväčšený balkón, pracovňa - ktorá vznikla oddelením z veľkej obývacej izby, veľká spálňa, kuchyňa s jedálenským stolom, priestranná murovaná kúpeľňa sj vaňou a WC presvetlená 2 oknami, komora. V byte je nový veľký balkón.

Byt je zariadený vrátane bielej a čiernej techniky. Je po rekonštrukcii, má plastové okná, murovanú kúpelku a WC, menenú elektroinštaláciu, interiérové drevené dvere, plávajúce podlahy, protipožiarne dvere, roldor skrine veľkým úložným priestorom v izbe a v chodbe, zavedená káblová televízia a neobmedzený vysokorýchlostný internet UPC.

Bytový dom je po rekonštrukcii, bol zateplený, výmena rozvodov, a výplní okien a dverí na chodbe v spoločných priestoroch. Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom formou rezidentského parkovania prvé auto za 1 €, druhé za 99,-€ na rok .

Byt sa nachádza v centre mesta cca 10 min od pešej zóny železničnej a autobusovej stanice. Centrum ponúka kvalitné rezidentské bývanie, veľa spoločenských možností, kino, divadlo, futbalový a zimný štadión, počas letných mesiacov akcia Leto na korze na pešej zóne. Zábavno-obchodné centrum City Aréna a zrevitalizovaný Ružový park novým mobiliárom len 5 minút pešou chôdzou.

Cena: 180 000,-€ vrátane služieb a provízie

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.