PREDAJ 3i byt Báhoň, v blízkosti BA, TRNAVY, SENCA a M. KARPÁT

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Pezinok
Báhoň
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v OV, ktorý sa nachádza v obci Báhoň, okres Pezinok, v blízkosti malebných Malých Karpát a neďaleko od Bratislavy aj Trnavy. Nachádza sa na 3. poschodí/3.p. v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Výmera bytu je 65 m2 plus zasklenený balkón 3 m2 a pivnica. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia.

Dispozícia bytu je so samostatnými vstupmi do izieb. Byt má nové vstupné bezpečnostné dvere s certifikátom značky Adlo. Vstupná chodba je vybavená modernými vstavanými skriňami. Zo vstupnej chodby sa po ľavej strane vstup do detskej izby. Hneď oproti vchodovým dverám sa nachádza obývacia izba s krásnou tmavohnedou obývacou stenou, z ktorej je výstup na balkón s výhľadom na Malé Karpaty. Po pravej strane z chodby sa nachádza kúpeľňa so sprchou spolu s WC. V kúpeľni sa nachádza o. i. automatická práčka zn. AEG. Ďalší vstup z chodby je kuchyňa, ktorá má tvar písmena L. Kuchyňa je moderne vybavená. Do kuchynskej linky je zabudovaná umývačka riadu zn. BOSCH, indukčný sporák zn. Electrolux, digestor a taktiež je tam chladnička s mrazničkou zn. Electrolux. Kuchynská linka má veľa úložného priestoru. Z kuchyne sa dostaneme priamo do rodičovskej spálne, ktorá má cca 16 m2. V spálni je nová šatníková skriňa.

V celom byte sú plastové okná so žalúziami a sieťkami, plávajúca podlaha, nové radiátory s pomerovými meračmi tepla. V byte je trojfázová prípojka na elektrickú energiu, čiastočne vymenené rozvody elektriny. Bytové jadro je novo zrekonštruované, v celom bytovom dome boli menené stupačky aj rozvody elektriny. K dispozícii je v prípade potreby tiež napojenie na plynovú prípojku. Do bytu je zavedený optický internet, TV satelit.

Bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu. Kotol je nový, bol menený v roku 2018. Bytový dom bol zateplený v roku 2010 s peknou zelenou fasádou. Výhodou tohto bytu je, že už nie je potrebné mesačne uhrádzať splátky za zateplenie bytového domu. Mesačné nájomné pre dve osoby je 135,- Eur.

Byt sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko bytového domu je základná škola spolu s materskou školou a súkromnými jasľami, obecný úrad, kostol, pošta, supermarket, drogéria, kvetinárstvo, stavebniny, všeobecný lekár, zubný lekár, lekáreň. Všetko je cca do 5 minút pešou chôdzou. Taktiež je tu krčma, pizzéria, autoservis a mnoho ďalšieho, čo potrebuje moderný človek k šťastnému a spokojnému životu na dedine.

Obec Báhoň má ideálnu pozíciu, medzi dvomi veľkými mestami, Trnavou a Bratislavou. Medzi týmito mestami je pravidelné vlakové spojenie v polhodinových intervaloch, čo uvítajú pracujúci aj študenti. Do hôr to taktiež nie je ďaleko, cca do 15 minút autom je možnosť turistického vyžitia - budmerický lesopark, Modra-Harmónia, hrad Červený kameň a jeho nádherné okolie. V blízkosti obce cca 15 km je mesto Senec a jeho slávne Slnečné jazerá. Lokalita ponúka výborné napojenie na diaľnicu D1.

Obec Báhoň je výborným miestom pre život. Obec poskytuje všetky základné služby a čo nie je v Báhoni, je v jeho blízkosti. Takže ak hľadáte moderné bývanie na vidieku s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta, tak tento byt je Vaša voľba číslo jeden. Kúpou ihneď voľný.

CENA: 122.990,- EUR vrátane čiastočného zariadenia a spotrebičov

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ 3i byt Báhoň, v blízkosti BA, TRNAVY, SENCA a M. KARPÁT

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.