Kontaktné údaje

Spektrum Reality s.r.o.

Svätoplukova 1600/7

957 04 Bánovce nad Bebravou

Meno:
  Lenka Puterková
Telefón:
0949 171 917
E-mail:
ID ponuky:
10261436859198

Pekný 3 izbový byt s loggiou v BnB Centrum/Stanica

110 000
Plocha:  
63 m2

okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
Ul.9.mája
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou a pivnicou v Bánovciach nad Bebravou, na ulici 9 mája. Z lokality je veľmi dobrá dostupnosť k centru mesta ( obchody, úrady, škola, škôlka ... ) ako aj k vlakovej a autobusovej stanici. Byt je situovaný v 4 poschodovom bytovom dome, na jeho štvrtom poschodí,bez výťahu.

Dispozícia: samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, obývačky (ktorá je prechodná) a dvoch izieb ( jedna so vstupom na loggiu) kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC v murovanom jadre. Ku jeho vybaveniu patrí aj uzamykateľná pivnica v suteréne. Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahrnula murované jadro so samostatnou toaletou a vaňou v kúpeľni, plastové okná a veľké francúzske okno v spálni, rozvody v jadre, stierky, interiérové dvere s obložkami, vstupné dvere, nová kuchynská linka. Podlahy tvorí keramická dlažba v chodbe a kuchyni, v izbách sú renovované dubové parkety. Vstup do bytového domu je chránený elektronickým vrátnikom, činžiak je zateplený, so zrekonštruovanou strechou, vchodmi.  Celková rozloha bytu je 63 m2. Parkovanie je možné na parkovisku pri činžiaku. Z bytu je pekný výhľad na okolie. Cena 110 000 €.

Viac informácií, prípadne obhliadku si môžete dohodnúť telefonicky 0949 171 917, prípadne emailom: puterkova@spektrumreality.sk.

Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Pekný 3 izbový byt s loggiou v BnB Centrum/Stanica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.