3-izb.byt s loggiou Radvaň- Banská Bystrica predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Podháj
pred 137 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj priestranný 3izb. byt s loggiou, murovaným šatníkom, murovanou špajzou a veľkou pivnicou cca 10 m2. Rozloha bytu je 84,62 m2. Nachádza sa v meste Banská Bystrica časť Podháj v 5-poschodovom bytovom dome na 5.poschodí.

Rekonštrukcia: pred 8 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou- elektrika, voda, plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka, stierky, dlažba, sanita. Bytový dom tiež prešiel rekonštrukciou-zateplenie,  výmena stúpačiek, vchodových okien, schránok, výmena vchodových dverí s elektronickým vrátnikom, plánuje sa rekonštrukcia výťahu.

Dispozícia: vstupná chodba, smerom na západ je denná časť bytu -kuchyňa, murovaná špajza, WC, priestranná obývacia izba, na východnej strane- spáleň, detská izba s loggiou, kúpelňa, na konci vstupnej chodby-veľký murovaný šatník. K bytu prináleží pivnica s rozlohou cca 10 m2.

Lokalita: ponúka bezprostrednú blízkosť prírody a zároveň výbornú dostupnosť do centra-pár minút. 

Nebol vyhotovený energetický certifikát.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3-izb.byt s loggiou Radvaň- Banská Bystrica predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.