3 i byt v centre s parkovaním, Dolná ul., Banská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70,10 m2

Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Dolná
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V centre Banskej Bystrice ponúkame exkluzívne na predaj nadštandardný 3 izbový byt v jednom z novších polyfunkčných objektov. Obytný dom s komerčnými priestormi na prízemí je takmer v centre mesta Banská Bystrica na rozhraní časti Hušták a Fortnička. Byt s rozlohou 70,1m2 je na 5. poschodí, zatepleného obytného domu s výťahom. V byte sú laminátové podlahy, kompletné stierky, nová maľovka, odhlučnenie stropu (cca 5cm), plastové okná s výklopno-odsuvnými dverami na krytú terasu. Ohrev túv je vlastným elektrickým bojlerom, v celom byte je elektrické podlahové kúrenie. Hygienické jadro je delené, samostatné wc a kúpeľňa s vaňou. Vstupný priestor je spojením kuchyne a obývacej izby, ďaľšie dve izby sú samostatné a nepriechodné. V izbách rovnako ako za vstupnými dverami sú vstavané roldor skrine. Byt je veľmi príjemný, čistý, svetlý, vyplatením voľný. Jeho príslušenstvom je murovaná pivnica v suteréne domu a parkovacie miesto (11 m2) za diaľkovo ovládanou rampou, náklady na bývanie cca 120.-€.

Najvýhodnejšiu formu financovania tejto nehnuteľnosti Vám bezplatne pripraví spolupracujúci finančný poradca, ktorý zároveň zaistí administratívu v súčinnosti s Vami zvolenou bankou, zabezpečíme podklady pre znalca a samozrejme Vám zabezpečíme zavkladovanie záložných a kúpnych zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade.

Popis lokality

centrum mesta Banská Bystrica, dostupné takmer všetky služby a obchody, vrátane mhd. Spolu s bytom sa predáva aj parkovacie miesto vo vlastníctve

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V

Na mape: 3 i byt v centre s parkovaním, Dolná ul., Banská Bystrica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.