REZERVOVANÉ: Veľký TEHLOVÝ, 1-izbový, Bakossova ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 5

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bakossova
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka jednoizbový byt v TEHLOVOM bytovom dome na Bakossovej ulici takmer v centre Banskej Bystrici. Úžitková plocha bytu je 43,65 m2 a patrí k nemu aj veľký balkón o výmere 4,84 m2.

Byt je dokončený v úrovni štandardu a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchynským kútom, kúpeľne, samostatného WC a balkóna. K bytu patrí špajza umiestnená vedľa bytu. Príprava teplej vody je v elektrickom bojlery ktorý slúži iba pre Váš byt. Taktiež je možné si dokúpiť parkovacie miesto v podzemnej garáži alebo vonkajšie parkovacie státie. Predpokladané náklady spojené s užívaním bytu sú 60 Euro mesačne vrátane platby za elektrickú energiu. Energetický certifikát "B".

V prípade Vášho záujmu Vám náš hypotekárny poradca BEZPLATNE pomôže s vybavením hypotekárneho úveru v banke a náš súdny znalec ktorého akceptujú všetky banky Vám vypracuje Znalecký posudok potrebný k vybaveniu úveru takže obchod Vám urobíme "na kľúč".

Viac podobných nehnuteľností môžete vidieť aj na našej webovej stránke ktorú si môžete pozrieť, aby Vám náhodou neušla ponuka ktorá by Vás mohla osloviť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÉ: Veľký TEHLOVÝ, 1-izbový, Bakossova ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.