Veľký 3-izb. byt 96 m2 Banská Bystrica predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
102 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Švermova
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 136 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj priestranný byt s rozlohou 95,9 m2 plus balkón 3,30 m2. K bytu prináleží  pivnica s rozlohou 3,13 m2. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome na 4. poschodí na ul. Švermová v blízkosti centra mesta Banská Bystrica.

Tehlový bytový dom bol skolaudovaný v r.1996 a v r. 2018 bol rekonštruovaný -zateplenie, výťah, strecha a vchodové brány, bytové zvonce a dverové telefóny.

V byte sú osadené euro okná – borovica, izolačné dvoj sklo, plávajúca drevená podlaha – dub v obývačke, korkové podlahy v detskej izbe a spálni, dlažba keramická v kuchyni vo WC a v kúpeľni, obklady vo WC a kúpeľni.

Dispozícia: veľká vstupná chodba 15,6 m2, kúpelňa, samostatné WC, obývačka prepojená s kuchyňou, dve samostatné izby, murovaná komora 1,6 m2 a šatník 2,2m2

Predáva so zariadením- postele, stoly, stoličky, kožená sedacia súprava, kreslá, svietidlá, luxusný pracovný stôl, vstavaný nábytok v šatníku a v komore, práčka so sušičkou Electrolux, kuchynská linka, elektrický sporák Gorenje, digestor, chladnička, mikrovlnka, vysávač, televízor, video, možnosť káblovej TV, Orange, UPC, základné vybavenie kuchynských potrieb taniere, poháre príbory atď.

Celkové mesačné náklady na energie a služby 170 €.

Lokalita: pekný výhľad, orientácia na juho- východ a  na severo-západ, dom má vlastnú bezplatnú parkovaciu zónu, ktorá je chránená parkovacími rampami, vlastníci bytov majú ďiaľkové ovládače od rámp, za parkovanie v tejto zóne sa neplatí.

 Občianska vybavenosť- dve ZŠ, MŠ v blízkosti, zdravotné stredisko, lekáreň, plážové kúpalisko, hotel Dixon, tenisové kurty, plaváreň Štiavničky, športoviská,  MHD, blízke nákupné možnosti Lidl, Billa, Terno, ESC, do centra 5 min autom.

Energetický certifikát nie je vyhotovený.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľký 3-izb. byt 96 m2 Banská Bystrica predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.