Kontaktné údaje

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Púpavová 39

84104 Bratislava

Meno:
  Juraj Ladziansky
Telefón:
0944 500 834
E-mail:
ID ponuky:
12791309

Luxusný, zrekonštruovaný 3-izbový byt v centre mesta Banská Štiavnica

220 000
Plocha:  
75 m2

okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
A.Kmeťa
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný, zariadený 3 -izbový byt o veľkosti 75m2 v nádhernom, luxusnom a nadčasovom prevedení priamo v centre mesta Banská Štiavnica. Byt je čerstvo po kompletnej rekonštrukcii, pripravený k okamžitému užívaniu či už na trvalé / prechodné bývanie, ale vzhľadom na exkluzívnu lokalitu, výborný stav a nadštandard ktorý zariadenie a vybavenie bytu ponúka, aj ako investícia so zámerom krátkodobého prenájmu.

Druh: 3 izbový byt

Lokalita: Centrum/ Banská Štiavnica

Orientácia: Východná

Stav: Kompletná rekonštrukcia

Kúrenie: Centrálne na plyn ( radiátory )

Vlastníctvo: 1/1, bez tiarch

Mesačné náklady: 150€

Cena: 220.000€

DISPOZÍCIA:

Dispozícia tohto nádherného bytu v centre Banskej Štiavnice je pôvodnými majiteľmi výborne a namieru premyslená. Vstup do bytu je z prízemia do vstupnej chodby s možnosťou odloženia kabátov s topánkami a kvalitným, namieru urobeným schodiskom, ktorým sa prechádza na poschodie, kde sa samotný byt nachádza. Byt je ďalej dispozične riešený chodbou, menším úložným priestorom / skladom, krásnou priestrannou obývačkou spojenou s jedálenským kútom, z ktorého sa prechádza do kuchyne, dvomi izbami a kúpeľňou spojenou s WC.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Byt je len 3 mesiace po kompletnej rekonštrukcii pripomínajúci nadštandardnú a kvalitne zariadenú novostavbu. Komplet nové sadrové omietky, v izbách pridané extra okná kvôli odhlučneniu, odhlučnená podlaha v celom byte, nové vodovodné a odpadové potrubia, nové elektrické rozvody, samostatné centrálne plynové kúrenie (radiátory), väčšina nábytku robená na mieru, dvere a zárubne z masívu. Vynikajúci stav bez akýchkoľvek dlhoročných, nevyhnutných opráv alebo investícií.

LOKALITA:

Banská Štiavnica je jedným z najkrajších miest na Slovensku. Svojím charakterom, krásou a históriou ročne priťahuje tisícky návštevníkov. Okolitá príroda a Štiavnické vrchy ponúkajú nekonečné spektrum chodníkov a ciest vhodných nielen pre milovníkov turistiky, ale aj horskej cyklistiky. V okolí sa nachádza niekoľko jazier takzvaných „tajchov“ vhodných na kúpanie a lyžiarske stredisko s hotelom - Salamandra Rezort. Nového majiteľa čaká krása spojená s históriou a oddychom.

KONTAKT: Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté služby RK : komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Internet:
áno

Na mape: Luxusný, zrekonštruovaný 3-izbový byt v centre mesta Banská Štiavnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.