REZERVOVANÉ- 1 izbový byt v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie

Bratislava
Staré Mesto
Murgašova
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 307 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 1 izbový byt na Murgašovej ulici v Starom Meste. Byt je v tehlovom dome s poctivými hrubými múrmi, ktoré v zime udržiavajú teplo a v lete chladia. Nachádza sa v mimoriadne tichej štvrti, s výhľadom do uzatvoreného dvora plného zelene, niekoľko minút chôdze od centra mesta i Hlavnej železničnej stanice . Má vynikajúce napojenie na MHD, neďaleko je nové veľké nákupné centrum.

Byt je umiestnený na zvýšenom prízemí a ponúka Vám vysokú mieru súkromia.  Vo dvore, ktorý je plný stromov a kríkov sa nachádza aj malé detské ihrisko. Do uzatvoreného dvora nemajú autá prístup, je prístupný len pre obyvateľov okolitých bytov. Byt prešiel aktuálnou renováciou, všetky miestnosti boli vymaľované, renovované všetky podlahy.

Predtým bola vykonaná kompletná rekonštrukcia s použitím kvalitných materiálov, nové sú aj rozvody elektriny, vody a plynu.  Byt má dostatok úložného priestoru - Rolldor.  Tento byt je čiastočne zariadený, vybavený potrebnými spotrebičmi, hoci bol ponechaný priestor aby ste si mohli priniesť aj Váš nábytok. Oceníte jeho variabilitu, kuchyňa je obývateľná, vhodná i na posedenie s priateľmi, či nocľah.  Izba je priestranná, vybavená pracovným kútom.  Vstup chránia bezpečnostné dvere Sherlock. Kúrenie a ohrev vody sú samostatné, platíte len za to, čo naozaj spotrebujete.

Platby za spotrebovanú vodu sú v cene nájmu. V byte je nainštalované neobmedzené bezdrôtové internetové pripojenie a prístup na digitálnu televíziu.  Poplatok za tieto služby je v cene nájomného. Byt je už k dispozícii od 1.7.2018

Prednosť majú záujemcovia o dlhodobý prenájom.

Cena prenájmu je 440Eur + 50Eur energie

Kontakt: Ing. Michal Čutora, michal.cutora@artegos.eu, tel.: 0911 854 863

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

V súlade s ustanoveniami zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÉ- 1 izbový byt v Starom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.