2-izb. byt, Záhrebská, Staré Mesto, tehlový dom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
4. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Záhrebská
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 120 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2-izb. byt na ul. Záhrebská, Staré Mesto.

Výmera bytu je 58 m2, nachádza sa na 4. poschodí/4 tehlového bytového domu (bez výťahu) a prislúcha k nemu pivnica o výmere 2 m2. Byt je bez balkóna.

Byt je zrekonštruovaný a predáva sa čiastočne zariadený: vstavaná skriňa v chodbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, skriňa v spálni + dohoda. Po dohode so susedmi - možnosť odkúpiť strechu bytového domu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, po pravej strane orientovanej na západ sa nachádza obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa spojená s WC a na východnej strane spálňa. Bez balkóna.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite tichej časti Starého mesta. V blízkosti sa nachádza park, trhovisko Žilinská, materská škola, jasle, potraviny, poliklinika, lekáreň. Výhodou je dobrá dostupnosť mestskej hromadnej a pešo sa dostanete do centra mesta za pár minút. Tichá lokalita v srdci Bratislavy. Parkovanie je možné v okolí s rezidentskou parkovacou kartou.

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2-izb. byt, Záhrebská, Staré Mesto, tehlový dom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.