2. izbový byt v tehlovom obytnom dome - pôvodný stav Palárikova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Palárikova
pred 124 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 95 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

STEP real s.r.o ponúka na predaj 2 izbový byt v Bratislave v Starom Meste na Palárikovej ulici v tehlovom obytnom dome. Byt o výmere 47 m2 je situovaný na 2. nadzemnom podlaží, stav pôvodný, parkety zachovalé masívne. K dispozícii je aj pivnica vo výmere 10 m2. Byt má vysoké klenbové stropy, drevené okná. Vykurovanie vlastným plynovým kotlom.

Obytný dom je situovaný v tichom prostredí obklopený zeleňou a prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Energetický certifikát je vypracovaný. Lokalita: širšie centrum Bratislavy v blízkosti Hlavnej železničnej stanice, Šancovej ulici, trhu na Žilinskej ulici...

K cene bude prirátaná provízia realitnej kancelárie za sprostredkovanie, ktorá zahŕňa: kompletné poradenstvo a právny servis . Uhradíme notárske a katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, overenie podpisov predávajúcich na kúpnej zmluve, zabezpečenie aktuálneho a originálneho listu vlastníctva, príp. katastrálnej mapy). V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku. Poskytneme pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov prostredníctvom zmluvných bánk. Spolupracujeme takmer so všetkými bankami.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné

Na mape: 2. izbový byt v tehlovom obytnom dome - pôvodný stav Palárikova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.