2 izbový byt, 57 m2, Staré mesto Medická záhrada výhľad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
6. / 7

Bratislava
Staré Mesto
Špitálska
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 97 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Astonreal ponúka na predaj redáme krásny 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, v Starom Meste na Špitalskej ulici, s nádherným výhľadom na Medickú záhradu. Priestranný svetlý byt priamo v centre mesta, doslova len na skok od všetkého, čo budete potrebovať ku každodennému životu.

V bytovom, tehlovom dome sa nachádza výťah.

Dispozícia bytu: Pozostáva z dvoch obytných miestností a príslušenstva, ktorým je kuchyňa, chodba, predsieň, kúpeľňa, samostatné WC, loggia a aj balkón. K bytu prislúcha aj samostatná pivnica/komora, ktorá slúži a je umiestnená na rovnakom posch. ako byt. Ideálne na umiestnenie lyží a vianočných ozdôb. Je to veľmi efektívne riešené.

V okolí bytu je vynikajúca občianska vybavenosť, to najlepšie v celej Bratislave. Oproti Medická záhrada, pešou nohou do centra, množstvo obchodov ako aj malý trh.Ideálne bývanie štýlového bytu v centre a duchu Starého mesta.Určite si ho pri vstupe do bytu zamilujete.Z bytu je to cca. 3 minúty peši do OC Nivy a na autobusovú stanicu, 7 minút peši do Centralu a Eurovei, a 10 minút do historického centra. V okolí je v pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť, od škôlok až po vysoké školy, úrady, obchody a kancelárske komplexy (CBC, Twin City, Sky Park, Apollo 1/2). Takisto sú v blízkosti všetky druhy MHD – autobusy, trolejbusy aj električky, čo zabezpečuje výbornú dopravnú dostupnosť, aj bez potreby automobilu. Pred domom je malé parkovisko s vyhradenými parkovacími miestami pre obyvateľov bytovky.

K cene bude pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt 0904 26 26 26 alebo e-mail haragonic@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2 izbový byt, 57 m2, Staré mesto Medická záhrada výhľad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.