2-izbový byt z konca 18. storočia, Hviezdoslavovo nám, Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Hviezdoslavovo nám.
pred 223 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 219 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj krásne zrekonštruovaný, 2-izbový byt v historickej budove z konca 18. storočia na Hviezdoslavovom námestí 6, priamo vedľa Amerického veľvyslanectva v Bratislave - Staré Mesto. Celková rozloha ponúkaného bytu je 72 m2 a k bytu sa ponúka nanovo vymurovaná pivnica o rozlohe 6 m2. Byt sa nachádza v obytnom dome na 3-poscchodí bez výťahu.

Byt sa predáva kompletne zariadený a vhodný na okamžité bývanie, prípadne na okamžité prenajímanie.

Byt prešiel kompletnou a veľmi precíznou rekonštrukciou kde bola zásadne zmenená dispozícia bytu a zvýšila sa funkčnosť bývania na maximálnu možnú úroveň. Dispozícia bytu po rekonštrukcií pozostáva z priestrannej obývačky s výhľadom na Slovenskú národnú galériu, samostatnej spálne orientovanej do tichého vnútrobloku, kuchyne s jedálňou ktorá je otvorená do chodby aby priestor mohol dýchať. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstup do kúpeľne a samostatnej toalety.

Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2013. Počas rekonštrukcie boli repasované 50 ročné bukové parkety, do kuchyne a chodby liaty epoxid, nove EURO okna prispôsobené vzhľadu pamiatky, vymenená elektroinštalácia v celom byte, predpríprava na centrálne ozvučenie bytu, nové stierky v celom byte, veľmi precízne odkrytie pôvodných tehlových stien. V byte boli kompletne menené stropné podhľady, v ktorých je inštalované bodové a mood osvetlenie, vzduchotechnika, rekuperácia a v byte je nový plynový kotol a ročná klimatizácia. Byt aj pivnica sú zabezpečené bezpečnostnými dverami triedy III.

V cene bytu je nasledovné zariadenie:

Spálňa – manželská posteľ, nočné stolíky, vstavané skrine na mieru pozdĺž celého vstupu do spálne, práčka, sušička, plynový kotol.

Obývacia izba – rozkladacia pohovka, pracovný stôl, stolička, knižnica, konferenčný stolík, TV, televízna skrinka, svietidlá

Kúpeľňa – anti kalk sklo v sprche, pletený kôš na bielizeň, vstavaná skriňová zostava,

Kuchyňa – kombinovaná chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra, jedálenský stôl, stoličky a kompletné zariadenie na plnohodnotné fungovanie v kuchyni.

Nakoľko sa bytový dom nachádza v priamom centre Starého Mesta, tak občiansku vybavenosť netreba podrobne opisovať keďže je bezkonkurenčne najvyššia.

Cena za uvedený byt je 369.900,-/€. Uvedená cena bytu je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt 0903 259 219, email: huta@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: 2-izbový byt z konca 18. storočia, Hviezdoslavovo nám, Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.