3-izbová novostavba s 3 bálkónmi v centre Bratislavy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
156 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Kozia
pred 340 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 325 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj novostavba 3-izbového bytu s rozlohou 131.81m2 a s tromi balkónmi 19,91m2, ktorý sa nachádza v obľúbenej časti starého mesta Palisády. Byt je umiestnený na 3. podlaží v novopostavenej polyfunkčnej budove s výťahom, ktorá bola skolaudovaná v 2/2015. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o veľkosti 4,38m2.

Byt je v stave holobyt a bude dokončený do vyššieho štandardu podľa želania klienta. V cene bytu 560 911,-€ vrátane DPH (467 426,-€ + DPH 20% 93 485,20-€) je už započítaný aj vyšší štandard, katastrálne poplatky a notárske poplatky. Byt je možné kúpiť aj v stave holobyt, ako ho vidíte na fotografiách. Cena bytu tak bude znížená o jeho hodnotu.

Kúrenie v byte je podlahové s výmenníkovou stanicou Danfoss a s priestorovým termostatom. V byte je inštalovaná klimatizácia od spoločnosti DAIKIN. Byt je svetlý a príjemný aj vďaka veľkoplošným oknám s hliníkovým rámom.

Prístup do budovy je zabezpečený videovrátnikom. Garážové státia (14) sú umiestnené priamo pod domom v dvoch podzmených podlažiach a vstup do nich je zabezpečený autovýťahom. Garážové státie je v cene 36 000€ vrátane DPH.

Výhodou kúpy tohto bytu, je jeho poloha priamo v centre mesta Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou. Prvé a druhé nadzemné podlažia ponúkajú nebytové priestory a preto je vhodný aj pre investora, ktorý hľadá priestory na podnikanie.

Zabezepečíme všetko potrebné pre nadobudnutie bytu vrátane hypotekárneho poradenstva a zabezpečenia hypotéky vo vami preferovanej banke. Zaplatíme katastrálne poplatky, notárske poplatky a vyhotovenie znaleckého posudku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
3
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 3-izbová novostavba s 3 bálkónmi v centre Bratislavy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.