3i BYT, DUNAJSKÁ ul, NOVOSTAVBA, TICHÝ BYT V CENTRE MESTA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
3. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Dunajská
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom trojizbový byt s balkónom picnicou a 2x parkovacím státím v suteréne bytového domu. Byt je na 3 poschodí zo 6, je o rozlohe 90m2 + balkón a pivnica, nachádza sa na Dunajskej ulici v novostavbe (oproti je Bratislavský meštiansky pivovar) Byt je orientovaný do tichého dvora a átria, je skutočne veľmi tichý, klimatizovaný, moderne zariadený. Vstup do predsiene. Obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na balkón, ďalej sú tu funkčné krbové kachle na drevo, 2x spálňa a 2x kúpeľňa. Poskytuje moderné komfortné a tiché bývanie v novostavbe v centre mesta. Voľný ihneď.

Cena nájmu je 1 100 € mesačne + 200 € za energie. Cena je vrátane pivnice. Možnosť prenajať 2 x parkovacie miesto na -1 posch. za 110,-€/mes. Pri podpise zmluvy sa platí prvé nájomné a depozit. Províziu pri dobe nájmu 1 rok hradí prenajímateľ. Doba nájmu min 1 rok.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: 3i BYT, DUNAJSKÁ ul, NOVOSTAVBA, TICHÝ BYT V CENTRE MESTA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.