5 - izbový byt v centre mesta s výhľadom na hrad a Slavín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
246 m2

Poschodie:  
6. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Kozia
pred 337 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 325 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj novostavba 5-izbového mezonetového bytu s rozlohou 166.17 m2. Byt má terasu a balkóny v celkovej rozlohe 72,20m2. K bytu prislúcha 7,46m2 pivnica. Byt sa nachádza na 6 a 7. podlaží v novopostavenej polyfunkčnej budove s výťahom, ktorá bola skolaudovaná v 2/2015. Z bytu je krásny výhľad na Bratislavský hrad a Slavín.

Byt je v stave holobytu a bude dokončený podľa želania klienta. V cene bytu 814 603,-€ vrátane DPH (686 836,-€ + DPH 20% 135 767,-€) je už započítaný aj vyšší štandard. Byt je možné kúpiť aj v stave holobyt, ako ho vidíte na fotografiách.

Kúrenie v byte je podlahové s výmenníkovou stanicou Danfoss a s priestorovým termostatom. V byte je inštalovaná klimatizácia od spoločnosti DAIKIN. Byt je svetlý a príjemný aj vďaka veľkoplošným oknám s hliníkovým rámom.

Prístup do budovy je zabezpečený videovrátnikom. Garážové státia (14) sú umiestnené priamo pod domom v dvoch podzmených podlažiach a vstup do nich je zabezpečený autovýťahom. Garážové státie je v cene 36 000€ vrátane DPH.

Výhodou kúpy tohto bytu, je jeho poloha priamo v obľúbenom centre mesta Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou. Kozia ulica bola vybudovaná počas predmestskej výstavby na vonkajšej strane mestského opevnenia pred koncom 14. storočia. Na jej hornom konci, vo vonkajšom opevnení mesta sa nachádzala Kozia brána (Gaistor), cez ktorú v minulosti vyháňali kozy na pašu na svahy Malých Karpát.

Prvé a druhé nadzemné podlažia ponúkajú nebytové priestory a preto je vhodný aj pre investora, ktorý hľadá priestory na podnikanie v centre mesta Bratislava.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 5 - izbový byt v centre mesta s výhľadom na hrad a Slavín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.