Kontaktné údaje

1.BCR s.r.o.

Zrinského 9/A

81103 Bratislava

Meno:
Kontaktujte naše call centrum
Telefón:
+421 901 789 818
Mobil:
+421 901 789 818
E-mail:
ID ponuky:
821680

ATRAKTÍVNY 4-IZBOVÝ BYT NA NAJLEPŠEJ ADRESE V BRATISLAVE

790 000
Plocha:  
1 m2

Bratislava
Staré Mesto
Zámocká
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ZNALECKÝ POSUDOK V CENE A K DISPOZÍCII.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj nadštandardný 4-izbový byt v absolútnom centre hlavného mesta Bratislava, pár metrov od hradu. Nachádza sa na Zámockej ulici, ktorá je situovaná priamo pod Bratislavským hradom. Len pár minút chôdze vám stačí na to, aby ste sa dostali kam potrebujete a hlavne bez auta. Všetko na pešo a na dosah.

Byt je situovaný na 3. poschodí tehlového bytového domu s výťahom, s ktorým sa odveziete aj do suterénu priamo k svojmu parkovaciemu miestu.

Byt je zaujímavo dispozične riešený a hneď pri vstupe je jasné, že ste na dobrom a nevšednom mieste. Tri spálne, kuchyňa s východom do zelene, ktorá je srdcom bytu a obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou s francúzskymi oknami a balkónom do átria. Priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou, 2 umývadlami a toaletou a samostatná miestnosť na práčku so sušičkou /dá sa prerobiť na samostatné WC/ dodáva bytu požadovaný komfort.

Atraktívna kuchynská linka z dielne nemeckého dizajnéra so zabudovanými spotrebičmi, veľké vstavané skrine, dostatok úložného priestoru, atypická knižnica, dubová podlaha a veľa, veľa svetla a výhľadov do zelene poskytnú ideálne bývanie pre mestskú rodinu, ktorá využije absolútne centrum so všetkým čo ponúka. Pohodlie, kľud, ticho a veľa zelene robia tento byt jedinečným.

Káva na terasách v historickom centre, ktoré je dostupné do pár minút chôdze, prechádzky po promenáde pri Dunaji alebo potulky po Slavíne a Horskom parku, sú z tohto bytu denne povinné.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: ATRAKTÍVNY 4-IZBOVÝ BYT NA NAJLEPŠEJ ADRESE V BRATISLAVE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.