AXIS REAL:: 2-izb. byt v RIVER PARKU, BA I.Staré Mesto, Dvořákovo nábr

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
8. / 9

Bratislava
Staré Mesto
Dvořákovo nábr.
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2-izbový APARTMÁN s BALKÓNOM a GARÁŽOVÝM MIESTOM v novostavbe RIVER PARK v lokalite Bratislava I. Dovořákovo nábrežie. Byt má celkovú podlahovú plochu 72 m2 (byt 64 m2, balkón 8 m2) a nachádza sa na 8. poschodí v 9-poschodovom dome s výťahom. Byt pozostáva z chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne s WC, balkóna (S VÝHĽADOM NA DUNAJ) a garážového státia v suteréne domu.

STAV BYTU:

Byt je kompletne NADŠTANDARDNE ZARIADENÝ novým nábytkom. V byte sú všetky spotrebiče, 2x TV, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, práčka so sušičkou...

PLATBY:

Cena je vrátane televízie a internetu. Energie 250,- EUR/mesiac, garážové státie 200,- EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 1.400,- EUR a kaucia vo výške dvoch nájomných mesiacov (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ.

LOKALITA:

Apartmán sa nachádza vo VYHĽADÁVANEJ A NAJLEPŠEJ lokalite v blízkosti HISTORICKÉHO CENTRA MESTA v polyfunkčnom komplexe RIVER PARK priamo na brehu Dunaja s cyklotrasou a pešou zónou. V bezprostrednej blízkosti je kompletná perfektná občianska vybavenosť (najlepšie reštaurácie, kaviarne, obchody, pešia zóna, Slovenské národné divadlo, kultúra, nákupné centrá Aupark, Eurovea a River Park, fitness, divadlá, kiná a všetky užitočné služby, najlepšie kultúrne, spoločenské, zábavné a športové podujatia. Veľmi blízko je aj na BRATISLAVSKÝ HRAD a ku všetkým historickým pamiatkám. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná pešo, MHD (zástavka električiek) aj autom. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat a do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / DVOŘÁKOVO NÁBREŽIE / GARÁŽOVÉ STÁTIE / BALKÓN / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: AXIS REAL:: 2-izb. byt v RIVER PARKU, BA I.Staré Mesto, Dvořákovo nábr

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.