AXIS REAL:: VEĽKOMETRÁŽNY LUXUSNÝ APARTMÁN, BA I., Zámocká ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
232 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Zámocká
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj KRÁSNY LUXUSNÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový APARTMÁN v novostavbe (kolaudácia v roku 2008) v lokalite Bratislava I. Staré mesto na ulici Zámocká. Apartmán má celkovú podlahovú plochu 232 m2 a nachádza sa na 3. poschodí v 5-poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu patria DVE GARÁŽOVÉ STÁTIA ktoré sa nachádzajú v suteréne domu a predávajú sa v cene 2 x 27.000,- EUR.

Byt pozostáva zo vstupnej haly, chodby, veľkej obývačky, kuchyne, spálne priamo prepojenej so šatníkom a luxusnou kúpeľňou s vaňou, sprchovacím kútom a WC, hosťovskej izby, hosťovskej kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, veľkej technickej miestnosti so skladom a práčovne. V celom byte sú FRANCÚZSKE OKNÁ.

V byte KLIMATIZÁCIA a REKUPERAČNÁ JEDNOTKA ktorá zabezpečuje čerstvý a filtrovaný vzduch aj bez otvárania okien, INTELIGENTNÝ SYSTÉM ovládania celého apartmánu cez smartfón, alebo tablet, bezpečnostný systém s protipožiarnym hlásičom, miestnosť s trezorom, ZABUDOVANÝ AUDIO SYSTÉM v celom apartmáne, bezpečnostné trezorové vstupné dvere.

STAV BYTU:

Byt prešiel pred troma rokmi KOMPLETNOU LUXUSNOU REKONŠTRUKCIOU. V celom byte sú použité NADŠTANDARDNÉ MATERIÁLY, drevené okná s trojsklom, modrá brazílska žula, kartáčované dubové drevené parkety, luxusná sanita, NÁBYTOK NA MIERU. Obývacej izbe dodáva jedinečnosť nábytok od popredného talianskeho výrobcu PALTRONA FRAU.

Priestranná kuchyňa je vybavená najvyšším štandardom. Všetky prístroje sú od značky MIELE: parná rúra, mikrovlnná rúra s grilom, chladnička, mraznička, vínna chladnička, indukčná varná doska, tepan, ohrievač tanierov.

Všetky úložné priestory sú podsvietené. V najtichšej časti bytu je umiestená spálňa, ktorej súčasť tvorí mramorová kúpeľňa a šatník. Kúpeľňa je vybavená dizajnovými batériami od kráľa dizajnu PHILIPE STARCK. Práčovňa – táto miestnosť je projektovaná aj ako sklad potravín, primárne je to však práčovňa s časťou určenou na sušenie oblečenia. Miestnosť je odvetraná.

APARTMÁN SA PREDÁVA VRÁTANE KOMPLETNÉ ZARIADENIA A VYBAVENIA.

LOKALITA:

Apartmán sa nachádza v novostavbe polyfunkčného objektu len kúsok od BRATISLAVSKÉHO HRADU a promenády v priamom kontakte so Starým Mestom. V tesnej blízkosti sa nachádzajú mnohé kaviarničky, reštaurácie, obchody a služby V tesnej blízkosti sa nachádza HISTORICKÉ CENTRUM mesta Bratislava ktoré ponúka široké možnosti na aktívny aj pasívny oddych. Perfektná dopravná dostupnosť (autobusy 90 m a električky 120 m od apartmánu).

Bývanie v centre Bratislavy NA NAJLEPŠEJ ADRESE prináša komfort a pohodlie.

/ 3-IZBOVÝ APARTMÁN / DVE GARÁŽOVÉ STÁTIA / PREDAJ / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ZÁMOCKÁ ULICA / KOMPLETNE ZARIADENÝ / LUXUSNÝ /

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL:: VEĽKOMETRÁŽNY LUXUSNÝ APARTMÁN, BA I., Zámocká ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.