AXIS REAL | Pekný 2-izbový byt s LODŽIOU do TICHÉHO VNÚTROBLOKU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Lazaretská
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PX

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný 2-izbový byt s LODŽIOU v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Lazaretská. Byt má celkovú výmeru 58 m2 (byt 52,95 m2, lodžia 5,05 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 6. poschodovom TEHLOVOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Lodžia ako aj celý byt je orientovaný do TICHÉHO DVORA so ZÁHRADOU plnou zelene. Priestorovo dobre premyslenú a efektívnu dispozíciu bytu tvoria: obývacia izba, spálňa so vstupmi na lodžiu a do kúpeľne s vaňou a bidetom, kuchyňa, samostatná toaleta a chodba.

Výhody:

❶ Kompletne zariadený byt

❷ Lodžia

❸ Výťah

❹ Tichý dvor so záhradou

❺ Centrum mesta

STAV BYTU:

Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII. Sú v ňom laminátové parkety v kombinácii s dlažbou a keramickým obkladmi, PLASTOVÉ OKNÁ a bezpečnostné vchodové dvere. Prenajíma sa KOMPLETNE ZARIADENÝ moderným nábytkom, LCD televízorom, pračkou a praktickou kuchyňou vybavenou spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, mikrovlnná rúra kombinovaná s grilom a digestor). Dostatok úložného priestoru zabezpečuje aj priestranná skriňa, ktorá je umiestnená v spálni.

Pre viac informácií o elektrických spotrebičoch, odporúčame pozrieť si virtuálnu prehliadku. V nej sú doplňujúce informácie umiestnené v zelených bodoch.

PLATBY:

Mesačné nájomné je 595,- EUR + energie 200,- EUR. V cene nájmu je vysokorýchlostný INTERNET a KÁBLOVÁ TELEVÍZIA. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac vo výške 795,- EUR, depozit vo výške 795,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu 398,- EUR.

Byt je voľný IHNEĎ.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA v lokalite s VYNIKAJÚCOU OBČIANSKOU VABAVENOSŤOU. Do obchodného centra EUROVEA alebo do historickej pešej zóny cesta chôdzou trvá len 5 minút. Obľúbené novootvorené obchodné centrum NIVY je vzdialené 8 minút chôdze. Neďaleko domu sa nachádza Kamenné námestie s obchodným domom PRIOR (v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA), oproti ktorému sú potraviny LIDL a YEME. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú parky na JAKUBOVOM NÁMESTÍ a DUNAJSKEJ ULICI, v ktorom je aj známy MEŠTIANSKY PIVOVAR. Hneď vedľa neho je pre milovníkov športu FITNESS so squashovými dvorcami a lezeckou stenou. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat. Blízko domu je MEDICKÁ ZÁHRADA a SAD JANKA KRÁĽA, ponúkajúce ideálnu možnosť na oddych a relax. Uvedená lokalita ponúka všetko potrebné pre pohodlný a aktívny život v meste.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / LAZARETSKÁ ULICA / PO REKONŠTRUKCII / KOMPLETNE ZARIADENÝ / TICHÝ DVOR SO ZÁHRADOU / LODŽIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | Pekný 2-izbový byt s LODŽIOU do TICHÉHO VNÚTROBLOKU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.