AXIS REAL | ZARIADENÝ 2-izbový byt, LODŽIA, SKY PARK, BA I., Čulenova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
3. / 30

Bratislava
Staré Mesto
Čulenova
pred 22 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PQ

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2-IZBOVÝ BYT s lodžiou v lukratívnej novostavbe SKY PARK v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Čulenova. Tento KOMPLETNE ZARIADENÝ byt je umiestnený v prvej veži a má celkovú podlahovú plochu 55 m2 (byt 50 m2, lodžia 5 m2) a nachádza sa na 3. poschodí v 30-poschodovom dome s rýchlovýťahmi. Výborne orientovaný na juhozápad. Byt pozostáva zo vstupnej haly s úložným priestorom a vstavanou skriňou, obývacej izby spojenou s jedálenskou časťou a kuchyňou, samostatnej nepriechodnej spálne, priestrannej kúpeľne s vaňou, samostatného WC, veľkej LODŽIE (5 m2) s výhľadom na Národné divadlo. K dispozícii je vyhradené parkovacie miesto v monitorovanej PODZEMNEJ GARÁŽI. Na prízemí sa nachádza recepcia s 24 hodinovou prevádzkou. 

Byt je k dispozícii od 1.5.2024 a vhodný je pre 1-2 osoby nefajčiarov bez detí a domácich zvierat.

VÝHODY:

❶ Ikonická architektúra od Zahy Hadid

❷ Postavené s použitím najmodernejších technológií

❸ Priamo prístupný parking v podzemnej garáži

❹ Jedinečná lokalita v Starom Meste (bratislavský DOWN TOWN)

STAV BYTU:

V byte sa nachádza KLIMATIZÁCIA a všetky potrebné spotrebiče kvalitných značiek, smart TV, centrálna klimatizácia v celom byte, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, základný riad, práčka a kompletné nadštandardné vybavenie pre Vaše MAXIMÁLNE POHODLIE.

PLATBY:

Cena nájmu je 950 EUR + 250 EUR vrátane zálohových platieb za energie, správu budovy vrátane 24h recepčnej služby, vysokorýchlostného optického internetu + 150 EUR parkovacie miesto v podzemnej garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 1.350 EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500 EUR.

LOKALITA:

Byt sa nachádza na NAJLEPŠEJ a NAJPRESTÍŽNEJŠEJ adrese v novostavbe SKY PARK vo vyhľadávanej lokalite s fantastickou dostupnosťou do historickej časti mesta aj na všetky smery. K dispozícii je panoramatická vyhliadková terasa na najvyššom podlaží len pre obyvateľov domu, udržiavané parky a oddychové a športové zóny okolo domu, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, potraviny, vinotéka, malé prevádzky priamo pod domom a kompletná občianska vybavenosť v blízkom nákupnom centre EUROVEA na nábreží Dunaja. V tesnej blízkosti sa nachádza aj Slovenské Národné Divadlo, 5-hviezdičkový hotel Sheraton.

/ 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / NOVOSTAVBA / SKY PARK / ČULENOVA / ZAHA HADID / LODŽIA / KLIMATIZÁCIA / PODZEMNÁ GARÁŽ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | ZARIADENÝ 2-izbový byt, LODŽIA, SKY PARK, BA I., Čulenova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.