DELTA | PANORAMA CITY: 3 izbový byt na 17. poschodí, Staré Mesto, 92 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
92 m2

Poschodie:  
17. / 33

Bratislava
Staré Mesto
Landererova
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 120 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný a zariadený 3 izbový byt v novostavbe Panorama Towers na 17. poschodí. Nachádza sa na ulici Landererova, Bratislava – m.č. Staré Mesto, s garážovým parkovacím státím, pivničnou kobkou a s recepciou 24/7.

BYT: Celková rozloha bytu je 92,24 m2 z čoho loggia tvorí 6,9 m2 a pivničná kobka 4 m2. Nachádza sa v 1. veži na 17. poschodí z celkových 33. Je orientovaný na juhovýchod s výhľadom na Dunaj a severnú stranu smerom na Staré Mesto.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, izby (12,15 m2), spálne (12,19 m2), obývacej izby spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou (37,47 m2). Z obývacej izby je výstup na priestrannú loggiu (6,9 m2) s panoramatickým výhľadom. Byt disponuje kúpeľňou (4,47 m2) s klasickou vaňou a samostatnou toaletou.

ZARIADENIE: Bezpečnostné dvere, drevené podlahy, audio-vrátnik, termostat, sedacia súprava, drevený konferenčný stolík, kompletne zariadená kuchynská linka (sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, vstavaná elektrická rúra), vstavané poličkové skrine v kuchyni, drevený jedálenský stôl so štyrmi stoličkami, hliníkové okná s veľkoformátovými panoramatickými sklenenými tabuľami, manželská posteľ s nočným stolíkom a skriňa v spálni, posteľ a poličková skriňa v izbe, práčka a klasická vaňa v kúpeľni, sedenie so stolíkom na loggii.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie státie.

LOKALITA: Panorama City má skvelé umiestnenie a je súčasťou novovznikajúceho downtownu. Nachádza sa v centre Bratislavy, v blízkosti nákupných centier (Eurovea, Stanica Nivy), s množstvom služieb dennodenného využitia (umiestnených na prízemí, či v rámci retailových častí Panorama City či Sky Parku). Benefitom tejto časti je aj blízkosť mnohých kancelárskych budov (Twin City, Sky Park Offices, Eurovea Tower). Pešo sa dostanete na nábrežie Dunaja (promenáda Eurovea, Sad Janka Kráľa), do srdca Starého Mesta či do shopping centier. V prípade potreby môžete využiť aj viaceré zastávky MHD, ktoré sú v tesnej blízkosti projektu.

CENA: 429 990 € byt + 5 000 € pivničná kobka + 35 000 € garážové státie

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Internet:
áno

Na mape: DELTA | PANORAMA CITY: 3 izbový byt na 17. poschodí, Staré Mesto, 92 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.