DELTA | Prenájom: Zariadený 2 izb. byt s výhľadom na hrad v Sky Parku, Staré Mesto, 55 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
11. / 30

Bratislava
Staré Mesto
Továrenská
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám exkluzívne ponúka  na prenájom zariadený, úplne nový 2 izbový byt v novostavbe Sky Park,Továrenská ulica, v meste Bratislava - Staré Mesto. Súčasťou prenájmu je aj garážové státie.

BYT: Celková rozloha bytu je 55 m2 z čoho loggia tvorí 5 m2. Nachádza sa v 3. veži na 11. poschodí z celkových 30. Je orientovaný na západ a disponuje  výhľadom na Bratislavský hrad.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou (s výstupom na loggiu), spálne (s výstupom na loggiu), kúpeľne s klasickou vaňou a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt je kompletne zariadený: vstavaná skriňa a zrkadlo v chodbe, kuchynská linka so zabudovanými elektrospotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), jedálensky stôl s dizajnovými stoličkami, sedacia súprava v obývacej izbe, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, TV, knižnica, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavaná skriňa v spálni, práčka, zrkadlo a skrinka pod umývadlo v kúpeľni.

Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde, ktorý obsahuje: bezpečnostné vstupné dvere, drevené podlahy, gresovú dlažbu, bezfalcové interiérové dvere, klimatizáciu, rekuperáciu vzduchu, veľké hliníkové okná s trojsklom, a komplet sanitu. Výhodou je aj kontrolovaný vstup do budovy cez dizajnové lobby a non-stop 24/7 RECEPCIU.

PARKOVANIE: Parkovacie garážové státie.

LOKALITA: SKY PARK je svojím umiestnením jedinečným miestom pre život, keďže sa nachádza v centre Bratislavy s nákupnými centrami (Eurovea, Stanica Nivy), s množstvom služieb dennodenného využitia (umiestnených v rámci retailových častí Sky Parku), je v blízkosti mnohých kancelárskych budov (Twin City, Sky Park Offices, Eurovea Tower) a zároveň je umiestnený v parku plnom zelene s fontánou. Výhodou Sky Parku je, že sa pešo dostanete na nábrežie Dunaja (promenáda Eurovea, Sad Janka Kráľa), do srdca Starého Mesta či do shopping centier. V prípade potreby môžete využiť aj viaceré zastávky MHD, ktoré sú v tesnej blízkosti projektu.

CENA : 730 EUR / mesiac nájomné + 200 EUR / mesiac energie + 100 EUR / mesiac garážové státie

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU IHNEĎ.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: DELTA | Prenájom: Zariadený 2 izb. byt s výhľadom na hrad v Sky Parku, Staré Mesto, 55 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.