Exkluzívne na predaj nadštandartný 3iz byt v Panorama city 31 poschodí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
101 m2

Poschodie:  
31. / 32

Bratislava
Staré Mesto
Landererova
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardný 3i byt o rozlohe 101 m2 na 31 poschodí v Panoráma City na landererovej ulici. v cene bytu jedno parkovacie státie.

Byt spĺňa požiadavky náročného klienta, ktorý hľadá nadštandardné bývanie bez nutnosti ďalších úprav a investícií. Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátane elektroniky a spotrebičov.

Pri úprave bytu boli použité výnimočné materiály, spotrebiče najvyššej kvality, exkluzívne tapety ARTE, machová stena a iné. Pri úprave sa kládol dôraz na detaily, či už ide o osvetlenie, ktoré v noci vytvára príjemnú atmosféru HiEnd, ozvučenie zn. SONOS, zabudovaná práčka so sušičkou, WC s ovládaním a bidetovou sprchou , rohová vírivá vaňa s termostatickými prúdením vody, ktorá udrží teplotu vody, parapety upravené na sedenie a množstvo ďalších detailov.

Vybavenie:

Na mieru navrhnutý vstavaný nábytok, drevené podlahy, spotrebiče BOSCH najvyššej rady, sedačka W. SCHILLING najvyššej kategórie spolu so setom stoličiek, systém LED stmieva teľných svietidiel ARCOS , 3 klimatizačné jednotky, diaľkovo ovládané závesy, zvukovo izolačné tapety od ARTE , kožené koberce v predsieni, obývačke a spálni, zabudovaná TV v spálni, v obývacej izbe TV zn. OLED, ozvučenie SONOS s nádherne čistým zvukom, v kúpeľni LED zrkadlo s regulovateľným podsvietením, biele teplé alebo biele studené svetlo, vyhrievané, paru vzdorné (nezahmlieva sa) so zabudovanými BLUETOOTH reproduktormi a podsvieteným časom, nevytvára tiene. Vonkajšie sedenie bielej farby z hliníku a antracitové podsedáky . Plánuje sa zasklenie loggie, vytvorenie zelenej steny a infražiarič ,ktorý by v zime zohrieval na vhodnú teplotu.

Poloha:

Byt sa nachádza na prestížnej adrese, 10 minút chôdze od centra Starého mesta Bratislavy, v blízkosti nábrežia Dunaja a OC Eurovea.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať Mgr. Peter Korytár +421 910 903 260

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=AH9e13uRMrc

Virtuálna prehliadka:

https://my.matterport.com/show/?m=JiV1AtPrvD6

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Exkluzívne na predaj nadštandartný 3iz byt v Panorama city 31 poschodí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.