GRAHAMS-PRENÁJOM, luxusný 3 izb. byt, výťah, Gorkého, Palác Motešickýc

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
193 m2

Bratislava
Staré Mesto
Gorkého
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 312 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom nadštandardný 3 izbový byt s vlastným výťahom na 5. poschodí v historickom centre Bratislavy medzi Gorkého a Laurinskou ulicou o rozlohe 193 m2 (+ terasa a balkón) v Starom meste v tesnej blízkosti Hviezdoslavovho námestia a Slovenského národného divadla v rezidenčnom projekte Palác Motešických. Jedná sa o lokalitu v absolútnom centre Bratislavy.

Byt pozostáva z 3 poschodí. Prvé poschodie bytu pozostáva z chodby, toalety a veľkejobývačky prepojenej s kuchynskou linkou s ostrovčekom a spotrebičmi. Taktiež tu je umiestnení súkromný výťah, ktorý umožňuke pohyb v rámci bytu na všetkých 3 poschodiach. Na druhé poschodie bytu sa prechádza cez osvetlené schodisko, kde sa nachádza chodba, samostná spálňa, luxusná kúpelňa a ďalšia samostná nepriechodná izba s vlastnou luxusnou kupeľnou. Tietie poschodie bytu tvorí zimná záhrada, schodisku a luxusná terasa s panoramatickým výhľadom na celu Bratislavu. Byt je orientovaný do Gorkého ulice a átria. Priamo z okna pozeráte na dominanty Bratislavy - Bratislavský hrad, Dom Svätého Martina. Byt sa ponúka čiastočne zariadený.

Palác Motešických je luxusný obytný dom v samom srdci Bratislavského starého mesta, ktorého história siaha až do roku 1590. V objekte bol po celé stáročia známy a pravdepodobne kedysi najluxusnejší hostinec v Bratislave. Pri zasadaniach snemu, súdnych konaniach či korunovácii uhorských panovníkov bol príbytkom bohatých šľachticov.

K dispozícií sú Vám 5 hviezdičkové služby a vybavenie 24 hodín denne v historickej budove. Prostredie budovy dopĺňa jedinečná súkromná záhrada priamo na nádvorí. Bezpečnostný systém paláca pozostáva z recepcie, kamerového systému a elektronického kartového vstupného systému. V pohotovosti je aj nepretržitá bezpečnostná služba. Bezproblémové parkovanie je možné v podzemnej garáži, kde sú pre každý byt pripravené 1 až 2 parkovacie miesta. Výťahy z garáží sprístupňujú všetky podlažia budovy pre Váš komfort. Do objektu je možné vojsť z dvoch strán. Gorkého ulica sprístupňuje cestu, a je tak vstupnou bránou pre automobily. Druhým vchodom je ulica Laurinská, so vstupom z pešej zóny.

Palác Motešických sa nachádza v priamom srdci bratislavského starého mesta, v tesnej blízkosti Hviezdoslavovho námestia a Slovenského národného divadla. Obyvatelia domu tu nájdu možnosť bohatého kultúrneho vyžitia v podobe divadiel, múzeí, či galérií, nákupné centrá, školy a škôlky. Na oddych a prechádzky výborne poslúži nábrežie Dunaja a už spomínané Hviezdoslavovo námestie.

Cena prenájmu je 2.100,- €/mes + 360,- €/mes energie + DPH. Parkovanie v podzemnej garáži v cene 200,- €/mes. K bytu prináležia 2 státia. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Marián Tomko, mobil: 0948 970 073, mail: tomko@grahams.sk.

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS-PRENÁJOM, luxusný 3 izb. byt, výťah, Gorkého, Palác Motešickýc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.