KOMPLETNE ZARIADENÝ LUXUSNÝ byt s TERASOU a parkovacím státím v URBAN RESIDENCE !

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Nám.SNP
pred 237 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 235 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame kompletne LUXUSNE zariadený 2 izbový byt na 5p/6p výnimočnej novostavby URBAN RESIDENCE v blízkosti starého mesta!

Byt je kompletne NOVO ZARIADENÝ nábytkom a spotrebičmi, ešte NEOBÝVANÝ.

Zariadený podľa návrhu BYTOVÉHO ARCHITEKTA: nová sedacia súprava, vstavaná šatníková skriňa, manželská posteľ, skrinky, poličky, terasové sedenie. Kompletne zariadená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska, digestor. Nová práčka a TV.

VÝHODY: v byte je nainštalovaný videovrátnik, bezpečnostné viacbodové vstupné dvere, stropné osvetlenie na diaľkové ovládanie s možnosťou nastavenia intenzity a farby svetla, eurookná s trojsklami s výbornou tepelnou a zvukovou izoláciou, vonkajšie žalúzie na každom okne a rekuperácia vzduchu v každej miestnosti.

VÝBORNÁ DISPOZÍCIA: priestranná vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s východom na priestrannú terasu pozdĺž oboch vonkajších strán bytu, samostatná spálňa, samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom. Samostatná toaleta s umývadlom.

VÝBORNÁ LOKALITA: bezprostredná blízkosť starého mesta, kompletná občianska vybavenosť, skvelé dopravné spojenie, novostavba URBAN RESIDENCE poskytuje vysoký komfort bývania, možnosť využitia práčovne v dome, bezpečné parkovanie, dostatok zelene a parkov v okolí.

Úžitková plocha: 73m2, z toho podlahová plocha: 51m2+plocha terasy: 22m2. Cena: 780,- eur mesačne vrátane energií + parkovacie státie v bytovom dome v cene!

Oplatí sa vidieť!

Kontakt: 0948 676 855

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Zariadenie nehnuteľnosti:
Luxusne zariadený
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Eurookná

Na mape: KOMPLETNE ZARIADENÝ LUXUSNÝ byt s TERASOU a parkovacím státím v URBAN RESIDENCE !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.