Krásny 1i byt, balkón,rekonštrukcia,centrum,Dobrovičová ulica,St.Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

Poschodie:  
5. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Dobrovičova
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Krásny 1i byt, balkón,rekonštrukcia,centrum,výhľad, Dobrovičová ulica,Staré Mesto

Na prenájom ponúkame nanovo zrekonštruovaný, kompletne dizajnovo zariadený krásny 1-izbový byt s balkónom, pivničnou kobkou, dizajnovým krbom, s krásnym výhľadom na Dobrovičovej ulici v Bratislave vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 32 m2 + balkón 3,5 m2 vrátane pivničnej kobky. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5. poschodí v 5-poschodovom tehlovom bytovom dome s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru s dotykovou elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou a mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami v izbe a v predsieni. V kúpeľni sa nachádza luxusný hydromasážny sprchový kút s vaničkou, ventilátorom, rádiom, osvetlením, dizajnové umývadlo z teakového dreva, kúpeľňový nábytok, zrkadlo, práčka a toaleta. Obývačka/spálňa je zariadená rohovou šatníkovou skriňou, rozkladacou sedacou súpravou s úložným priestorom, konferenčným stolíkom, pracovným kútom, knižnicou a krbom a TV. Byt je chránený bezpečnostnými vchodovými dverami.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Dispozičné riešenie bytu: predsieň, kuchyňa na chodbe, samostatná izba so vstupom na balkón, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a vlastným oknom.

K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka vybavená novými regálmi.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Na ulici sa nachádza šesť budov, ktoré sú národnou kultúrnou pamiatkou, majú čísla 2, 4, 6, 9, 10 a 12. Dom na Dobrovičovej 2 pochádza z 80. rokov 19. storočia, bol postavený v eklektickom slohu. Novobarokový dom na Dobrovičovej 4 bol postavený v roku 1890.[8] Na Dobrovičovej 6 sa nachádza eklektický dom z roku 1905. Na Dobrovičovej 9 stojí novorenesančný dom, postavený koncom 19. storočia. Pavlačový dom na Dobrovičovej 10 bol postavený v neskoro-secesnom štýle okolo roku 1910. V štýle moderny a kubizmu je postavený nájomný dom na Dobrovičovej 16 z 20. rokov 20. storočia. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Slovenské národné divadlo, pešia zóna, Billa, Lidl, reštaurácie, lekáreň, kaviarne, fitko, neďaleko obchodné centrum Eurovea. V blízkosti taktiež zástavky MHD.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 450 € + energie vo výške 150 € vrátane poplatku za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Krásny 1i byt, balkón,rekonštrukcia,centrum,Dobrovičová ulica,St.Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.