Nadštandardný 2-izb. byt v novostavbe na Chalupkovej ul. v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Staré Mesto
Chalupkova
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 2-izb. byt v novostavbe na Chalupkovej ul. v Starom Meste. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 52,6m2, umiestnený na 6. nadzemnom podlaží v 8-podlažnej novostavbe Apollo Residence (kolaudácia 11/2021) nachádzajúcej sa v novovznikajúcej štvrti pri medzi obchodným centrom Eurovea a centrom Nivy.

K bytu prináležia dve garážové státia na -1 poschodí za doplatok 80.000 EUR (podmienkou je dokúpiť minimálne jedno parkovacie státie). Praktická pivničná kobka (4,35 m2) sa nachádza na rovnakom podlaží ako byt.

Byt je kompletne zariadený nábytkom na mieru, kúpeľňa a WC obložené veľkoformátovým obkladom a dlažbou, inteligentná elektroinštalácia NIKO s možnosťou ovládania celého bytu cez smartphone, v byte sú všetky elektrospotrebiče, byt ešte nebol používaný.

Byt má až 3,5m vysoké stropy. Byt s premyslenou praktickou dispozíciou bez hluchých metrov štvorcových má príjemnú klímu a presvetlenosť miestností počas celého roka. Vďaka vysokým stropom pôsobí byt veľmi otvorene a vzdušne. Priestranná vstupná chodba je dosť veľká so vstavanou skriňou. Srdcom bytu je obývacia miestnosť spojená s kuchynským a jedálenským kútom. Spálňa je nepriechodná.

V byte sú murované tehlové vnútrobytové priečky, medzibytové priečky z akustických tehál so zvýšenou nepriezvučnosťou, sadrové omietky / kúpelne a WC vápenocementové, tepelné čerpadlá - zdroj tepla, teplej vody a chladu, prémiové teplovodné podlahové kúrenie REHAU s reguláciou teploty v každej miestnosti, chladenie je zabezpečené pomocou FunCoilu v každej miestnosti, hliníkové okná REYNAERS s izolačným trojsklom a technológiou vysokého útlmu hluku, exteriérové hliníkové žalúzie, zabudovaná vetracia mriežka (Ventalis) v ráme okna, podtlakové vetranie bytov, prívod vzduchu cez vetracie mriežky (Ventalis) a odvod vzduchu nad strechu cez ventilátor v kúpeľni alebo WC, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere do bytu, elektrické exteriérové hliníkové žalúzie.

V bytovom dome sú dva osobné výťahy a jeden nákladný, veľkolepo a moderne riešená recepcia s 24 hodinovou prevádzkou, kamerový monitorovací systém spoločných priestorov, optický internet Orange/4ka. V prízemí rezidenčnej novostavby sa nachádza veľkolepá a moderne riešená recepcia s 24/7 prevádzkou a službami na úrovni 5* hotela, reštaurácia a komerčné priestory. Všetky spoločné priestory sú elektronicky zabezpečené a monitorované kamerovým systémom, bytový videovrátnik je napojený na služby recepcie. Výťahom sa dostanete priamo do suterénu bytového domu ku garážovým státiam, takže do bytu z garáže prejdete vždy suchou nohou.

Byt je bez tiarch a je kúpou ihneď voľný.

Cena: 430.000 EUR. + provízia za služby RK.

K bytu prináležia dve garážové státia na -1 poschodí za doplatok 80.000 EUR (podmienkou je dokúpiť minimálne jedno parkovacie státie).

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 4.500 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nadštandardný 2-izb. byt v novostavbe na Chalupkovej ul. v Starom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.