Nadštandardne zrekonštruovaný 3-izb. byt s parkovaním na Trnavskom mýte

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
4. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Krížna (časť Staré Mesto)
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 125 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardne zrekonštruovaný 3-izb. byt na Trnavskom mýte v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 82m2, umiestnený na 4. poschodí v 5-poschodovom tehlovom dome, s výťahom. Napriek tomu, že sa byt nachádza na frekventovanej Krížnej ulici, je relatívne tichý, čo zabezpečuje výška štvrtého poschodia a orientácia oboch spální do tichého dvora. Byt má balkón (4,5m2) a prináleží k nemu taktiež pivnica a parkovacie miesto vo dvore.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2009, ktorou bola zmenená aj pôvodná dispozícia bytu. Pri rekonštrukcii boli vymenené elektrické rozvody, plastové okná, laminátové podlahy a dlažby, nová kúpeľňa, samostatné wc a kuchyňa. Zmenou dispozície sa vytvoril priestranný spoločný priestor obývačky a kuchyňou (50m2) a úžasným výhľadom na Trnavské mýto a Karpaty s každodenným západom slnka. Pri vstupe sa nachádza šatník vybavený policami, vešiakmi, a šikovne umiestnenou práčkou a sušičkou (na 9kg). Kúpeľňa je kompletne zrekonštruovaná so sprchovacím kútom a vaňou a oddeleným wc. Vstup do kúpeľne je z chodby a z jednej spálne. Samostatné wc má malé umývadlo s bidetovou sprchou. Byt má 2 plnohodnotné spálne (12m2). Každá zo spální má aj svoju výhodu. Z jednej sa dá vstúpiť aj priamo do kúpeľne a jedna má výstup na balkón (3x1,5m). Kuchynská linka je do písmena U, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru, Je vybavená vstavanými spotrebičmi (teplovzdušná rúra, teplovzdušná mikrovlnka, umývačka riadu, plynový sporák) a barom pre 2 osoby. Spoločný priestor kuchyne s obývačkou je dostatočne priestranný aj pre jedálenský stôl a sedačku. Orientácia bytu je na východ a západ. Mesačné náklady vo výške 244 EUR/2 osoby (190 EUR fond opráv, 46 EUR elektrina a 8 EUR plyn). V byte je zavedený internet od UPC.

V rámci vybavenia sa v byte nachádza kuchynská linka na mieru (teplovzdušná rúra, teplovzdušná mikrovlnka, umývačka riadu, plynový sporák, chladnička), v spálni veľká drevená čierna posteľ, čierna bez štruktúry, 2x nočný stolík, kvalitný matrac zo živice a striebra, komoda orient a TV, v izbe sa nachádza sklenený pracovný stolík, vstavaná skriňa (3x2,6m), žlté závesy a záclona vstup na, balkón, šatník: police a vešiaky, práčka so sušičkou, na oknách sú sieťky a exteriérové žalúzie, nábytok na mieru, tapety na stenách.

Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome, po rekonštrukcii a zateplení s novou fasádou. Bytový dom je taktiež zabezpečený kamerovým systémom.

Cena: 339.000 EUR. + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 2.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nadštandardne zrekonštruovaný 3-izb. byt s parkovaním na Trnavskom mýte

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.