Pekný 2i byt, REKONŠTRUKCIA, PARKING, Šancová ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Šancová
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame pekný, slnečný, priestranný, kompletne zariadený 2 - izbový byt, po rekonštrukcii otočený do tichého dvoru, so samostatnou a kompletne zariadenou kuchyňou, s možnosťou parkovania vo vnútrobloku a so spoločnými balkónmi na medziposchodí na Šancovej ulici v blízkosti Trnavského mýta vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 67 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4 - poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť s možnosťou prejsť do centra na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok, práčka a toaleta . Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni pripravená manželská posteľ.

Možnosť parkovania vo vnútrobloku bytovej jednotky.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Šancová ulica je ulica v Bratislave, v mestskej časti Staré Mesto a Nové Mesto. Tiahne sa od križovatky Štefánikovej a Pražskej po Trnavské mýto. Je dôležitou komunikačnou tepnou. Ulica je pomenovaná podľa slova šance, ktoré pochádza z nemeckého Die Schanze - označovali sa ním mestské hradby, nachádzajúce sa v minulosti na týchto miestach. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, Hlavná stanica, tržnica. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 500 € + 90 € energie.

Bytík je vhodný max pre 2 osoby a bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505 60

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, REKONŠTRUKCIA, PARKING, Šancová ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.