Predaj 2i byt Medená ulica, Bratislava - Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Medená
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 239 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o, ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt v historickom centre Starého Mesta. Byt sa nachádza na Medenej ulici oproti dominantnej stavby Reduty - sídli v nej Slovenská filharmónia.

Dispozícia bytu:

Celková rozloha 52m2, nachádza sa na 3. poschodí tehlového domu v tichom dvore. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne, toalety a dvoch izieb. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má vymenené plastové okná, žalúzie, novú kuchynskú linku a posuvné skrine. V byte sú pôvodné kvalitné vybrúsené parkety.

Lokalita:

Staré Mesto Vám ponúka okrem historických pamiatok mnoho reštauračných zariadení, barov, galérií, veľvyslanectiev, konzulátov a štátnych úradov a inštitúcií. V pešej dostupnosti dunajské nábrežie a krátka Mostová ulica Vás spojí s Hviezdoslavovým námestím - patrí k najkrajším a najživším v meste. Najreprezentatívnejšou budovou na Hviezdoslavovom námestí je Slovenské národné divadlo. Symbolom námestia je aj luxusný hotel Carlton.

Cena: 179 000,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Predaj 2i byt Medená ulica, Bratislava - Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.