Predaj, trojizbový byt Bratislava Staré Mesto, Svetlá ulica - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
94 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Staré Mesto
pred 262 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 245 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dobre dispozične riešený slnečný 3-izbový byt Bratislave I - mestská časť Staré mesto - Machnáč, Svetlá ulica. Celková plocha bytu je 106,8 m2 (byt – 90,90 m2, 1 x balkón - 12,90 m2, pivnica – 3,23 m2), nachádza sa na 3/4 poschodí tehlového bytového domu, kolaudovaného v roku 1998. Možnosť zakúpiť garážové státie v suteréne bytového domu v cene 15.000 Eur.

--------

DISPOZÍCIA: vstupná chodba a hala so šatníkovou skriňou - 7,82 m2, samostatné WC - 1,71 m2, obývačka spojená s kuchyňou - 31,24 m2 13,63 m2, príprava na krb, vstup na balkón z obývačky, 2 spálne - 2 x 13,88 m2, priestranná kúpeľňa s dvomi umývadlami, vaňou, sprchovacím kútom, wc, priestor na pračku a sušičku - 8,74 m2.

--------

INTERIER: nehnuteľnosť sa predáva spolu s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, odsávač pár, vstavaná chladnička s mrazničkou), 2 ročný plynový kotol Vailant na ohrev teplej úžitkovej vody a kúrenia umiestnený v kuchynskej linke.

--------

STAV: v byte boli použité kvalitné materiály – plastové okná s dvojsklom, plávajúca podlaha, v kúpeľni a WC keramický obklad a dlažba, biele obložkové zárubne a interiérové dvere, protipožiarne a bezpečnostné vstupné dvere s bezpečnostnou oceľovou zárubňou.

--------

LOKALITA: Bytové domy Machnáč sú osadené vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy I - Staré Mesto s udržiavanou okolitou zeleňou, vlastným detským ihriskom. Vhodné pre rodiny s deťmi. Lokalita ponúka veľmi dobrú dostupnosť do historického centra Bratislavy, na prehliadku Bratislavského hradu, na prechádzku do Horského parku, návštevu ZOO, na prechádzku k pamätníku Slavín. Dobrá občianska vybavenosť v okolí - MHD, potraviny, škola, škôlka.

--------

CELKOVÝ DOJEM: Byt je málo obývaný s dobrou dispozíciou, k okamžitému nasťahovaniu. Jeho veľkou výhodou je najmä poloha v tichom prostredí, blízkosť obľúbeného Horského parku a centra mesta, ktorú ocenia najmä milovníci prechádzok a histórie. Srdečne Vás pozývame na obhliadku.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 693 639 alebo na dusandrozda@haloreality.sk. ID ponuky: BA-45813

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- na našom webe nájdete viac ako 1000 referencií spokojných klientov

- nestrannosť pri obchode

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- naše služby neustále zdokonalujeme/zaujíma nás váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.