Prerobený 2 izbový byt v centre Bratislavy - Cintorínska ulica - 54m²

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Bratislava
Staré Mesto
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v centre Bratislavy na Cintorínskej ulici. Byt sa nachádza na 2.poschodí v 5 podlažnom zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome o výmere 54m² + pivnica v suteréne 1,66 m² + balkónová pavlač spoločná. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Rekonštrukciou prešiel aj bytový dom - obvodový plášť je zateplený, zrekonštruovaná strecha, vstupná brána je na bezpečnostný čip. Vchod je čistý a upravený s udržiavaným okolím. Dom je uzavretý a je tam vnútro bloková záhrada.

Dispozícia bytu: Pri vstupe do bytu sa nachádza chodba, z chodby je vstup do samostatného WC a samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a so vstupom do kuchyne. Ďalej sa vchádza do hlavnej časti bytu, ktorú tvorí obývacia izba a taktiež do spálne, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa.

Lokalita: Kompletná občianska vybavenosť a vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a zároveň dostatok parkovej zelene. V blízkosti bytu do 5 minút sa nachádzajú potraviny a mäsiar, banky, lekáreň, zdravotné stredisko, zastávky MHD, škola, škôlka, kaviarne, park - Medická záhrada. Parkovanie je možné hneď oproti domu v parkovacom dome, alebo ako rezident na ulici. Mesačné náklady na byt sú cca 160,- € na 2 osoby v. Byt je kúpou voľný, možnosť kúpiť ako investičný byt spolu s nájomníkmi. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: malovec@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.