PROMINENT REAL predá pekný 4 izbový byt na Zochovej ulici v BA I.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
96 m2

Bratislava
Staré Mesto
Zochova
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 129 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme pekný 4 izbový byt vo vyhľadávanej časti Bratislavy v Starom Meste na Zochovej ulici. Byt má výmeru 96 m2 a nachádza sa na vyvýšenom prízemí bytového domu v uzavretom areáli. Je situovaný do vnútrobloku, čím zaručuje pokoj a ticho. Pôvodne je tento byt 4 izbový, majitelia si ho však prerobili na 3 izbový. Jednoduchým doplnením priečky sa dá opäť prerobiť na 4 izbový.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou a bol zateplený. Taktiež samotný byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou a tohto roku 2021 boli zrekonštruované okná a vchodové dvere. Do bytu vchádzate cez átrium, kde je veľa stromov, kvetov, sú tu tiež lavičky na posedenie a celkový dojem je naozaj príjemný. Pri vstupe do bytu sa nachádza na pravej strane chodby miestnosť, ktorá môže slúžiť ako šatník, špajza, prípadne toaleta ( sú tam rozvody ). Určite Vás očarí vkusná kuchyňa a priestranná obývacia časť, ktorá je spojená s jedálenským kútom. V obývačke sa nachádzajú kachle, ktoré dokážu vykúriť celý byt. Z obývacej izby vedie chodba do kúpeľne s WC, ďalšia izba je spálňa s dvomi samostatnými šatníkmi a samostatná izba. V byte je vlastné kúrenie a ohrev teplej vody, čo je výhoda, pretože si viete regulovať vlastné náklady a teplo v byte. Z bezpečnostného hľadiska je dobré spomenúť, že všetky vchody do bytového domu sú na čip. K bytu prislúchajú dve rezidenčné parkovacie miesta a priestranná pivnica o rozlohe 10 m2.

V byte zostáva luxusný nábytok z Bali, ktorý môžete vidieť na fotografiách.

Poloha bytu je veľmi atraktívna, nachádza sa v centre mesta, priamo pod Bratislavským hradom. V pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Vo vedľajšom vchode bytového domu je materská škola, nachádza sa tu aj základná škola, ako aj veľké detské ihrisko – Slubekova záhrada.

Cena: 375.000,- EUR

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č.: 0905 456 542

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: PROMINENT REAL predá pekný 4 izbový byt na Zochovej ulici v BA I.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.