Slnečný 4-izbový byt na Dunajskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m2

Poschodie:  
4.

Bratislava
Staré Mesto
Dunajská
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prémiový slnečný 4-izbový byt s rozlohou 140 m2, dvomi terasami a menším balkónom sa nachádza v projekte Dunajská Inner City Residence na Dunajskej ulici.

DISPOZÍCIA

Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 6-tich. Byt má modernú dispozíciu, ktorá pozostáva z dennej a nočnej časti. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou a hlavnej spálne, ktoré sú orientované do tichého vnútrobloku. Z obývačky je prístup na menší balkón a z hlavnej spálne je prístup na priestrannú terasu. Hlavná spálňa má samostatnú kúpeľňu a walk-in šatník. V byte sa nachádzajú ďalšie dve izby, z jednej z nich je taktiež prístup na druhú priestrannú terasu. Dispozíciu dotvára ďalšia kúpeľňa a samostatné WC.

VYBAVENIE

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vstavanými kuchynskými spotrebičmi ako el. varná platňa, el. rúra, umývačka, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, digestor a rýchlovarná kanvica. Okrem toho sa v byte nachádza práčka, TV a klimatizácia (obývačka a hlavná spálňa). Byt ponúka množstvo úložného priestoru vo vstavaných skriniach, ktoré sa nachádzajú v izbách aj vo vstupnej chodbe.

LOKALITA

Lokalita priamo v centre mesta pri pešej zóne ponúka príjemné bývanie, plnú občiansku vybavenosť s množstvom obchodov, služieb, reštaurácií, kaviarní a barov. V blízkosti sa nachádza aj Hypermarket TESCO a supermarket LIDL, business centrá, ftiness centrum ako aj Medická záhrada s možnosťou relaxu, či Slovenské národné divadlo s možnosťou kultúrneho vyžitia. 10 minút pešo od bytu sa nachádzajú aj nákupné centrá Nivy a Eurovea.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 300 EUR/mesiac. Cena nájmu je vrátane 1 parkovacieho státia v garáži. K bytu prislúcha tiež 1 veľká murovaná pivnica a 2 pivničné kobky. V spoločnom vnútrobloku sa nachádza záhrada s detskými preliezkami a príjemným posedením.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Slnečný 4-izbový byt na Dunajskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.