3-izb. NOVOSTAVBA Mečíková ul. - DNV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Devínska Nová Ves
Mečíková
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

GRAFT ponúka 3-izb. NOVOSTAVBA Mečíková ul. - DNV /blížne Zamajerské / na prenájom, 68 m2 + 5 m2 balkón, komplet zariadený.

Kuchyňa je spojená s obývačkou, vybavená zabudovanými kuchynskými spotrebičmi vrátane umývačky riadu a kuchynskými doplnkami. V obývačke je sedačka, jedálenský stôl, stoličky, pracovný kútik, skrinky, televízor, WiFi s optickým internetom a televíziou. V spálni je manželská posteľ, vstavaná skriňa, komoda a knižnica. V ďalšej izbe je 1-lôžková posteľ, vstavaná skriňa, písací stôl s policami a knižnica. Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom so skrinkami a práčkou. WC je samostatné. Vo vstupnej predsieni je vstavaná skriňa, vešiaková zostava a skrinka na topánky. Parkovanie je bezproblémové priamo pri bytovke.

Bytový dom je tehlový, nachádza sa v tichej časti DNV . V blízkej pešej dostupnosti sú potraviny Terno, reštaurácie, workoutové ihriská, zdravotné stredisko, lekárne, bankomat. Neďaleko je tiež nákupné centrum a nemocnica (BORY). - V blízkosti sú zastávky MHD 21, 20 a 29 + vlaková stanica s priamym spojením do Viedne. Vynikajúca lokalita pre priaznivcov cyklistiky a prírody (Cyklomost Slobody, Sandberg, rieka Morava, Devínska Kobyla,...).

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: 0903/210 582, 0904/898 328, 0911/937 698. Pri podpise zmluvy sa uhrádza nájom, depozit , odmena pre RK. Byt sa prenajíma bez zvierat. Cena je uvedená vrátane energii.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3-izb. NOVOSTAVBA Mečíková ul. - DNV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.