Krásny 3 izbový byt, Eisnerova ulica, Bratislava IV. Devínska Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Devínska Nová Ves
Eisnerova
pred 103 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 100 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ BYTU:

Ponúkame na predaj krásny zariadený 3 izbový byt v Bratislava IV. Devínska Nová Ves, ulica Eisnerova. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Devínskej kobyly, na 6/8 poschodí panelového zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha je 75 m2, z toho je lodžia 3,5 m2 a pivnica v suteréne domu 1,7 m2. Orientácia bytu je na sever - juh, byt je svetlý a klímou príjemný. Všetky izby sú nepriechodné a majú samostatné vstupy. Byt je bez tiarch.

STAV BYTU:

Nehnuteľnosť je po kompletnej rekonštrukcii - odstránenie "jadra" a vymurovanie kúpeľne/WC nová sanita a obklady kúpeľňa/WC, nová kuchynská linka, nové obklady a parkety vo zvyšku bytu, nové okná, nové bezpečnostné dvere Sherlock, podlaha, kúpeľňa s vaňou a toaleta, kuchynská linka so spotrebičmi, vstavaná skriňa. V prípade záujmu je aj zariadenie.

Iba dva byty na poschodí.

LOKALITA :

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (v blízkosti sú obchody, škola, škôlka, MHD, reštaurácia, fitnes, oddychová zóna, les, poliklinika). V tesnej blízkosti je Devínska kobyla, výlety, most Slobody smer Rakúsko, zámok, nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ PROVÍZIU V SUME 4.000,- EUR. V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Krásny 3 izbový byt, Eisnerova ulica, Bratislava IV. Devínska Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.