PONÚKAME NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU V KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANOM DOME

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
41 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Devínska Nová Ves
M.Marečka
pred 119 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj príjemný 2 izbový byt v Devínskej Novej vsi na ul Milana Marečka. Byt je v OV, má výmeru 40 m2 + loggia + nová pivnica. Byt sa nachádza na 7 poschodí 12 poschodového panelového domu, ktorý je po kompletnej rekonštrukcii: nové výťahy, nový vchod a schránky na magnetický číp, nové podlahy v celom dome aj na schodisku, plastové okná v spoločných priestoroch, úplne nové pivnice, svietidla s pohybovým senzorom, v dome a vo výťahoch je kamerový systém, zrekonštruovaná strecha a zateplený dom, vymenené všetky stúpačky.

Byt je po staršej kompletnej rekonštrukcii a dispozičnej zmene, z pôvodnej kuchyne bola vytvorená spálňa a kuchynská linka je súčasťou obývacej izby so vstupom na presklenú loggiu s markízou. V byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, dlažby, kuchynská linka, zrekonštruované aj Wc a kúpeľňa a miesto vane je sprchovací kút, v celom byte sú nové elektrické rozvody.

Mestská časť Devínska Nová Ves poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V priamom okolí bytového domu sa nachádza základná škola, potraviny, obchod Terno, pošta, banky, služby., neďaleko Lidl a Tesco hypermarket. Kúsok od domu sa nachádza zastávka MHD s priamym napojením do centra Bratislavy. Výhodou Devínskej Novej Vsi je tiež to, že sa tam nachádza veľa možností pre aktívne trávenie voľného času - Devínska Kobyla, Pieskovec, povodie Moravy, cyklochodník až do Rakúska, hrad Devín či rybník...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: PONÚKAME NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU V KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANOM DOME

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.