Krásny 2generačný 4i byt s 2 loggiami a šatníkom na Pribišovej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
96 m2

Poschodie:  
7. / 10

Bratislava
Dlhé diely
Pribišova
pred 340 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 335 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj krásny, priestranný 2generačný 4 izbový byt po rekonštrukcii, s 2 loggiami a 3 nepriechodnými izbami, vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti, na Pribišovej ulici v mestskej časti Karlova Ves - Dlhé Diely.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 7. poschodí z 10 v zateplenom bytovom dome s 3 výťahmi. Na poschodí je uzamykateľná chodba, ktorú je možné využiť aj na odkladanie bicyklov. Celková plocha bytu je 96,14 m2 (z toho má byt 85,08 m2 + 2x loggia 8,38 m2 + pivnica 2,68 m2). Dispozične je byt riešený veľkou vstupnou halou (cca. 12 m2) so vstavanou skriňou a priestorom na posedenie. Z haly sa vchádza do priestrannej obývačky (18,5 m2) so vstupom na veľkú loggiu (5,29 m2) s posedením. Z obývačky sa vchádza do samostatnej izby (12,3 m2), vhodnej ako spálňa. V byte sa ďalej nachádzajú ešte 2 samostatné, nepriechodné izby, jedna menšia ideálna ako pracovňa alebo detská (8,12 m2) a druhá väčšia (12,3 m2) so vstupom na druhú loggiu (3,09 m2). V kompletne zrekonštruovanej kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo a práčka. WC je samostatné. V byte sa nachádza tiež šatník (prerobený z 2. WC), ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru. Byt je príjemný, slnečný, obývačka a jedna izba otočené na západ, 2 izby a kuchyňa na sever. 

Technické špecifikácie: Byt je po rekonštrukcii. V celom byte sú plastové okná, laminátové podlahy vo všetkých izbách, rekonštrukcia kúpeľne a WC, zánovná kuchynská linka, vymenené interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere. Mesačné náklady na bývanie sú 160 Eur pre 2 osoby + elektrina, plyn. Bytový dom je zateplený, má nové brány, vstup na čip. V dome boli menené aj stupačky. Bytový dom je z r. 1993.

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo výbornej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti. Priamo pri dome sa nachádza Billa, pošta, drogéria, mäsiarstvo, banky, ihriská, reštaurácie, kaviarne a pod. V blízkosti je tiež zastávka MHD (spoje 33, 32, 133), škôlka, školy, zdravotné stredisko, na konci Dlhých Dielov sa nachádza aj les s možnosťou prechádzok, turistiky, opekačky. Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD (cca. 15 minút).

Cena nehnuteľnosti je 149.999 Eur a je konečná, vrátane všetkých poplatkov, právneho a hypotekárneho servisu.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real FCB –  kde, je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Krásny 2generačný 4i byt s 2 loggiami a šatníkom na Pribišovej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.