Kontaktné údaje

Grahams Real, s.r.o.

Laurinská 8

811 01 Bratislava

Meno:
Anton Trška
Telefón:
0901 900 028
E-mail:
ID ponuky:
816757

3D prehliadka, prenájom 3 izb. bytu s lódžiou, Drobného, Dúbravka

700 €/mes. +E
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Dúbravka
Drobného
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom slnečný 3 izbový byt s lodžiou v Dúbravke, na Drobného ulici. Byt je situovaný na 12. poschodí, 12 poschodového bytového domu. Celková výmera bytu je 74 m2, z toho 4 m2 je výmera lodžie.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, dvoch nepriechodných izieb, kuchyne s výstupom na balkón, samostatnej kúpeľne a samostatnej toalety. Orientácia je na Z.

Vo vstupnej chodbe sa nachádzajú dve vstavané skrine. Prvá izba disponuje manželskou posteľou s nočnými stolíkmi. Druhý izba disponuje dvomi samostatnými posteľami, pracovným stolom a skrinkovou zostavou. Obývačka ponúka pohodlnú rohovú sedačku, konferenčný stolík, jedálenský stôl a skrinku pod TV. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, skrinkami, zrkadlom a pračkou. Hneď vedľa sa nachádza samostatná toaleta. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavanými elektrospotrebičmi ako sú elektrická rúra, sklokeramicka varná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. K dispozícii je základné vybavenie na varenie a stolovanie (hrnce, taniere, príbory a pod).

Lodžia je presklenená a v suteréne bytového domu sa nachádza pivnica. Všetky okná sú plastové a sú vybavené vnútornými žalúziami.

Parkovanie v okolí je verejné a bez problomové.

Lokalita: Byt sa nachádza v tichej časti Dúbravky, s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou

Občianska vybavenosť: v blízkosti sa nachádza napr. Obchodné centrum Saratov a 5. min jazdy je taktiež OC Bory Mall. V blízkosti bytového domu sú reštaurácie, kaviarne, športoviská, zimný štadión. Táto lokalita má výborné napojenie na dopravnú infraštruktúru. Zástavka MHD je cca 7 min peši.

Byt je voľný od 01.05.2024.

Cena prenájmu: 700,- EUR/mes.

Cena energií: 220,- EUR/mes. Energie zahrňujú: kúrenie, elektrinu, teplú vodu, studenú vodu, upratovanie spoločných priestorov, Internet a TV Magio v rozšírenej verzí vrátane športových kanálov.

Nezabudnite si pozrieť našu 3D virtuálnu prehliadku.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol, čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: 0901 900 028, mail: trska@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, prenájom 3 izb. bytu s lódžiou, Drobného, Dúbravka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.