AXIS REAL | Pekný 2-izbový byt, LODŽIA, GARÁŽ, TAMMI, BA IV. Dúbravka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
1. / 7

Bratislava
Dúbravka
pred 16 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný 2-izbový BYT s VEĽKOU LODŽIOU a vyhradeným parkovacím miestom v PODZEMNEJ GARÁŽI v NOVOSTAVBE TAMMI v lokalite Bratislava IV. Dúbravka na ulici Pri Hrubej lúke. Tento moderný a vkusný byt má celkovú podlahovú plochu 63 m2 (byt 54 m2, lodžia 9 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 7-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juh. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, 1 samostatnej nepriechodnej izby (spálne), kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, priestrannou LODŽIOU (9 m2) na ktorú je vstup z obývacej miestnosti aj zo spálne, praktickej PIVNICE (2 m2) a vyhradeného parkovacieho státia v PODZEMNEJ GARÁŽI. V bytovom dome sa nachádza komunitná časť so zelenou terasou a spoločným vonkajším priestorom (lavičky na posedenie) s detským ihriskom a vonkajším cvičením.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a vhodný je pre 1-2 osoby, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, elektrická rúra, práčka, taniere, poháre a základné vybavenie.

PLATBY:

Cena je 510 EUR + 190 EUR vrátane energií (2 os.), správy budovy, vysokorýchlostného optického internetu a TV pripojenia (Telekom) + 50 EUR vrátane vyhradeného parkovacieho státia v PODZEMNEJ GARÁŽI. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 750,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške POLOVICE mesačného nájmu 375 Eur.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v novostavbe TAMMI od renomovanej fínskej developerskej spoločnosti YIT vo vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Dúbravka na ulici Pri Hrubej lúke s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj na obchvat autom. Okolie poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ priamo pred domom potraviny Tesco, lekáreň, nákupné centrum DUBRAWA, pošta, lekáreň, banky, reštaurácie, škôlky, školy (aj zahraničné súkromné), v blízkosti aj nákupné centrum SARATOV a neďaleko BORY MALL jedno z najlepších nákupných centier v Bratislave s najlepšími obchodmi a službami na skok. Veľkou výhodou je aj perfektná dostupnosť MHD (vrátane električiek) do mesta. REKREÁCIU a ŠPORTOVÉ AKTIVITY zabezpečuje dostupnosť rozsiahlych lesov a blízke športoviská.

/ 2-IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / LODŽIA / GARÁŽ / PIVNICA / BRATISLAVA IV. DÚBRAVKA / PRI HRUBEJ LÚKE / TAMMI / YIT /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.