AXIS REAL | Priestranný 3-izb.byt, LODŽIA, PARKING, BA IV. Dúbravka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
109 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Dúbravka
Saratovská
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QF

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny PRIESTRANNÝ 3-izbový BYT s VEĽKOU LODŽIOU a vyhradeným parkovacím miestom v NOVOSTAVBE RUSTIKA v lokalite Bratislava IV. Dúbravka na ulici Saratovská. Tento veľmi vzdušný byt má celkovú podlahovú plochu 109 m2 (byt 98 m2 a lodžia 11 m2) a nachádza sa na 11. poschodí v 12-poschodovom dome s dvoma výťahmi. Výborne orientovaný na juhovýchod a severozápad. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, jedálenskou a pracovnou časťou, samostatnej nepriechodnej veľkej izby (hlavnej spálne) so vstupom na veľkú presklenú lodžiu, samostatnej nepriechodnej veľkej izby (detská izba, pracovňa alebo môže poslúžiť aj ako extra šatník), priestrannej rodinnej kúpeľne s dvoma umývadlami, vaňou a WC, samostatnej toalety pre hostí, vstupnej chodby s vešiakom, botníkom a so vstavanou skriňou, veľkej priestrannej PRESKLENNEJ LODŽIE s nádherným PANORAMATICKÝM výhľadom na Karpaty a vyhradeného podzemného PARKOVACIEHO STÁTIA v podzemnej garáži blízko výťahov.

Byt je voľný OD ZAČIATKU JÚLA a vhodný pre nefajčiarov, rodiny s deťmi staršími ako 5 rokov a bez domácich zvierat.

Výhody:

❶ Krásny kompletne zariadený byt v obľúbenej lokalite

❷ Veľmi priestranný a vzdušný byt

❸ Obľúbená lokalita blízko do prírody aj do centra mesta

❹ Veľká lodžia až 11 m2 s panoramatickým výhľadom na Karpaty

❺ Tento byt má úplne všetko: priestrannosť a vzdušnosť, kompletné zariadenie, veľkú lodžiu, umývačku riadov a podzemné parkovanie

❻ Množstvo zelene v okolí domu s miestami pre oddych a šport

❼ Perfektná občianska vybavenosť na prízemí a v okolí domu

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a vkusne vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, TV, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, práčka, vysávač, taniere, poháre a základné vybavenie.

PLATBY:

Cena je 590 EUR + 300 EUR vrátane energií, správy budovy, vysokorýchlostného internetu a TV (Internet 400 a TV balík Komfort od UPC) + 60 EUR vrátane vyhradeného PODZEMNÉHO PARKOVACIEHO STÁTIA. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 950 EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške POLOVICE jednomesačného nájmu 475 EUR.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v novostavbe RUSTIKA vo vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Dúbravka na ulici Saratovská s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj na obchvat autom. Okolie poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ ako napr. priamo pod obytným domom potraviny Billa, lekáreň, drogéria 101, ekodrogéria, gazdovské potraviny, kvetinárstvo, v blízkom okolí sa nachádzajú BRITISCH INTERNATIONAL SCHOOL (len 2 minúty pešo), pohodlné parkovanie pre návštevy priamo pod domom na veľkom parkovisku pred Billou, pošta, lekáreň, banky, reštaurácie, škôlky, školy (aj zahraničné súkromné ako napr. Britská škola BIS), nákupné centrá Saratov a Dubrawa a neďaleko aj BORY MALL. Veľkou výhodou je perfektná dostupnosť MHD (vrátane električiek) do centra mesta. REKREÁCIU a ŠPORTOVÉ AKTIVITY zabezpečuje dostupnosť rozsiahlych lesov a blízke športoviská.

/ 3-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / LODŽIA / ZARIADENÝ / RUSTIKA / BRATISLAVA IV. DÚBRAVKA / SARATOVSKÁ / PODZEMNÉ PARKOVANIE / BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL / BIS / BRITSKÁ ŠKOLA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | Priestranný 3-izb.byt, LODŽIA, PARKING, BA IV. Dúbravka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.