REZERVOVANÉ - DELTA | 3 izbový byt s balkónom a pekným výhľadom, Dúbravka - Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
13. / 13

Bratislava
Dúbravka
Bilíkova
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 123 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ - Ponúkame Vám na predaj 3 izbový slnečný byt s pekným výhľadom na ulici Bíliková - m.č. Dúbravka - Bratislava.

BYT: Výmera bytu je 68,71 m2 z čoho balkón je 3,75 m2 a pivnica. Nachádza sa na 13 p. v 13 poschodovom zateplenom bytovom dome s troma výťahmi. Byt je orientovaný na dve svetové strany a to na severnú a západnú. Predáva sa v pôvodnom stave. Na bytovom dome prebehla kompletná rekonštrukcia (výťahy, zateplenie, spoločné chodby, zateplenie strechy).

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z chodby, 2 samostatných nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne odkiaľ sa nachádza vstup na balkón, obývačky, kúpeľne a samostatnej toalety. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočné zariadený a je v pôvodnom stave. Kuchynská linka vybavená spotrebičom (plynový sporák s varnou doskou).

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej a tichej časti Dúbravky. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, detské ihriská, pošta, MHD a električková zástavka, zdravotné stredisko, rýchle napojenie na dialničný obchvat a bezproblémové parkovanie priamo pod bytovým domom. 

CENA: 175 000 EUR

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - DELTA | 3 izbový byt s balkónom a pekným výhľadom, Dúbravka - Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.