Krásny 1-izb.prerobený na 2-izb.byt v Dúbravke na Hanulovej ul.s úložným priestorom a výhľadom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37,68 m2

Poschodie:  
12. / 12

Vek stavby:  
< 30 rokov
Bratislava
Dúbravka
Hanulova
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 1-izbový (prerobený na 2-izbový) kompletne zrekonštruovaný byt v Dúbravke na Hanulovej ul. s rozlohou 37,68 m2 na 12.poschodí z 12 s krásnym výhľadom, orientovaný na Východnú stranu, 200 m pod lesom.

STAV BYTU: Byt prešiel kompletnou rekoštrukciou, sú tu nové el.rozvody, bezpečnostné vchodové dvere Sherlock, interiérové dvere, v obývačke je priestranná rolldoor šatníková skriňa pozdĺž celej steny, v spálni je úložný priestor nad posuvnými dverami, manželská posteľ, úplne nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, nová kuchyňa so zabudovanou automatickou práčkou, mikrovnnou rúrou, sklokeramickou indukčnou varnou doskou, v kúpeľni je vaňa. Kompletné zariadenie (práčka, posteľ, sedačka, písací stolík, konferenčný stolík, stolík pod TV, všetko robené na mieru), je zahrnuté v cene a v prípade záujmu môže v byte zostať.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Pôvodne z 1-izbového bytu bolo možné prerobiť 2 izbový, kde z chodby vznikla kuchyňa a z kuchyne samostatná spálňa.

LOKALITA: Orientácia bytu je na Východnú stranu (doobedné slniečko), krásny výhľad na Kamzík, lokalita je tichá, možnosť parkovania priamo pred domom, v blízkosti MHD. Bytový dom sa nachádza 200 m pod lesom.

Možnosť financovania aj prostredníctvom hypotéky. K bytu patrí pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.

Náklady na bývanie sú veľmi nízke: 69,-Eur (správca: kúrenie, fond opráv, smeti, teplá a studená voda...) plus Elektrika 20,-Eur. Výhodou je, že dom v ktorom sa byt nachádza nie je zadĺžený, je komplene zrenovovaný (zateplený, nové stupačky, strecha, 3 výťahy, spoločné priestory, kamerový systém aj vo výťahoch).

Rada Vám odpoviem na ďalšie otázky, kontaktná osoba: Lucia Weber 0908 800 800, počas pracovných dní, alebo kedykoľvek na mail: weber@weberreality.sk

Vek stavby:
< 30 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno

Na mape: Krásny 1-izb.prerobený na 2-izb.byt v Dúbravke na Hanulovej ul.s úložným priestorom a výhľadom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.