PREDAJ - Krásny 2 izbový byt s vonkajším parkovacím miestom a pivničnou kobkou v 6 ročnej nov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
8. / 8

Bratislava
Dúbravka
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj svetlý 2 izbový byt s vonkajším parkovacím miestom a pivničnou kobkou v 6 ročnej novostavbe na ulici Dúbravčická v Bratislave, m.č. – Dúbravka.

Byt sa nachádza na 8./ 8. poschodí s výťahom. Celková výmera bytu je 62 m2 z čoho balkón tvorí 7,25 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 1,25m2. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2016.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenou s kuchyňou, 1 nepriechodnej spálne, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt sa predáva zariadený novým nábytok na mieru. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou vrátane elektrospotrebičov - zabudovaná indukčná varná doska s elektrickou rúrou, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a umývačka riadu. Slnečná obývačka je spojená s jedálňou kde sa nachádza kuchynský stôl so stoličkami, veľká rozkladacia rohová sedačka, konferenčný stolík(bez TV a audio elektroniky). V spálni je manželská posteľ so zabudovanými lampami, vstavaná skriňa - rolldor a komoda. V chodbe sa nachádza samostatne priestranný rolldor s úložným priestorom aj pre sušičku. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a práčkou.

Pokojná časť Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou, v pešej dostupnosti OD Saratov, Billa, reštaurácie, kaviarne, lekárne, pošta, zdravotné stredisko, škôlky, detské ihriská s množstvom udržiavanej zelene. Rýchla dostupnosť autom na diaľničné obchvaty, kúsok od domu zastávky MHD pri Kríži s priamymi spojmi do centra mesta a ostatných okolitých mestských častí.

CENA: Byt, kobka, parkovacie miesto a komplet zariadenie 259 000€

Staňte sa tipérom!

Vďaka tipérstvu môžete získať štedrú finančnú odmenu až do výšky 500€. Stačí poskytnúť kontakt nám alebo vlastníkovi nehnuteľnosti, ktorý zvažuje o predaji.

Cena nehnuteľnosti je 259.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 262.000,-Eur celkom.

Prečo kúpiť tento byt?

- Kúpou získavate dobre dispozične

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@maximreal.sk, tel.: 0911 896 465

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.