TOP PONUKA!!! 3I BYT S LOGGIOU PRI KRÍŽI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
4. / 8

Bratislava
Dúbravka
Pri kríži
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE LEN U NÁS V RK!

Ponúkam Vám na predaj slnečný, dispozične veľmi dobre riešený 3 izbový byt s loggiou vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí, na ulici Pri kríži v Dúbravke.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 4. poschodí z 8 v zateplenom bytovom dome (z r. 1992) s výťahom. Podlahová plocha bytu je 70,46 m2 (s latkovou pivnicou) + loggia 3,47 m2. Dispozične je byt riešený priestrannou vstupnou predsieňou so vstavanou skriňou a aktuálne pracovným kútom. Z predsiene je samostatný vstup do všetkých miestností v byte. Obývačka (19,13 m2) je priestranná, s rohovou sedačkou a obývacou stenou. V kuchyni je pekná kuchynská linka a rohová jedálenská zostava. Z kuchyne je vstup na zasklenú loggiu, ktorá môže poslúžiť aj ako odkladací priestor. Ďalej sú v byte 2 nepriechodné takmer rovnako veľké izby (12,35 m2 a 11,4m2). V kúpeľni je osadená vaňa, umývadlo a miesto na práčku. WC je samostatné. Byt je veľmi príjemný, slnečný, orientovaný na východ (2 izby) a západ (obývačka a kuchyňa).

Parkovanie je možné pred domom, aktuálni majitelia majú od mestskej časti prenajaté parkovacie miesto priamo pred domom, možnosť dohody na postúpení parkovacieho miesta na nového majiteľa.

Technické špecifikácie: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli menené plastové okná (okrem kuchyne), plávajúca podlaha v obývačke, nová kuchynská linka, vstavaná skriňa v predsieni a staršia rekonštrukcia kúpeľne. Mesačné náklady na bývanie sú 115Eur + 64Eur fond opráv pre 2 osoby + elektrina. V byte je zavedená optika (Orange a T-Com). Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, zrekonštruovaný vchod, brány, schránky, tento rok sa plánuje výmena výťahu. Výhodou je, že dom je pomerne nový, z roku 1992. Na poschodí sú iba 2 byty, je to veľmi slušný vchod.

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí (školy, škôlky, ihriská, obchody, OD Saratov, zdravotné stredisko, kúsok od domu zastávka MHD, reštaurácie, kaviarne, neďaleko tiež OC Dubrawa, OD Bory Mall). Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD (cca. 20 minút). 

Videoobhliadku si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=yE5xxvOWm2M

Cena nehnuteľnosti je 159.999Eur, k cene bude pripočítaná provízia vo výške 3.000Eur, ktorá zahŕňa kompletný právny servis.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím: Mgr. Klaudia Villemová, 0948 77 33 43, mail: villemovak@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: TOP PONUKA!!! 3I BYT S LOGGIOU PRI KRÍŽI

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.