EUROPA – Pohodový 2-izb. byt pri Dunaji, lodžia, garáž, Karloveské rameno

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m2

Bratislava
pred 313 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 313 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prenájom: 2 izb. byt 61 m2, lodžia 5 m2, garážové státie, OV, novostavba, 1. poschodie /8, 2 výťahy, Karloveské rameno, Karlova Ves.

Pohodové bývanie uprostred prírody a predsa blízko centra mesta. Do priestranného bytu vstupujete bezpečnostnými dverami. V predsieni máte šatníkovú skriňu s posuvnými dverami s dostatkom odkladacieho priestoru. Veľká obývacia izba je orientovaná na východ do tichého dvora. Zariadená je rohovou sedačkou, prúteným lehátkom a skrinkovým nábytkom, na ktorom je umiestnený televízor. Lodžia, prístupná z oboch izieb, svojou plochou umožňuje dostatok priestoru na relax aj stolovanie, s krásnym výhľadom na Karloveské rameno Dunaja. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou, zariadená chladničkou s mrazničkou, drezom, umývačkou riadu, elektrickou varnou platňou, rúrou a kompletným vybavením riadom. Na stolovanie slúži jedálenský stôl pre 4 ľudí. V spálni máte dvojlôžko a veľkú šatníkovú skriňu. Kúpeľňa má zariadenie: vaňa, umývadlo, zrkadlová skrinka a práčka, s wc opticky oddeleným stienkou. V byte je ústredné kúrenie, merače teplej a studenej vody, moderné elektrické rozvody, pripojenie na káblovú tv a internet. Kvalitné okná s hliníkovými rámami majú vonkajšie žalúzie. Drevené podlahy, prútený nábytok, kožená sedačka a celkové riešenie interiéru vám poskytne príjemné bývanie s pocitom domova.

Bytový dom je už zabývanou novostavbou v úžasnej, vyhľadávanej lokalite. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 8, k dispozícii sú 2 výťahy. Garážové státie je v podzemnej garáži, prístupnej priamo z výťahu alebo schodišťa domu.

Pokojné bývanie uprostred zelene vám poskytuje parková úprava dvora a okolitá príroda, v tesnej blízkosti Dunaja a jeho Karloveského ramena. Na prechádzky, beh, korčuľovanie a cyklistiku sú ideálne chodníky a cyklotrasy na nábreží, sú tu detské ihriská a krásny areál Vodárenského múzea. Lokalita je výnimočná viacerými lodenicami a vodnými športmi na ramene.

Linkami MHD alebo v pešej dostupnosti sú obchody, služby, banky, pošta, škôlky, školy aj medzinárodné, kompletná občianska vybavenosť so zariadeniami kultúry či už v Karlovej Vsi, alebo v centre mesta. Výborné je cestné napojenie, aj na diaľničný obchvat.

Cena mesačného nájmu je 650 Eur vrátane garážového státia.

Zálohová platba na energie a poplatky je vo výške 150 Eur mesačne.

K dispozícii od 1.5.2018, obhliadky možné ihneď.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS: akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.