BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
prízemie / 2

Bratislava
Jarovce
pred 15 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte iný, zaujímavý byt? Nebojte sa byť náročný.Predstavujeme Vám záujímavý byt pre vás - pre kreatívnu osobnosť s originálnymi nápadmi, ktorá hľadá priestor na sebavyjadrenie. Byt, ktorý vám dnes predstavujeme je iný. Nie je pre každého. Je jedinečný a čaká na dokončenie a zhmotnenie originálneho interieru pre tvorivú dušu.

Prečo je tento byt jedinečny?

- PREDZÁHRADKA 90m2

- VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ POSUDOK zahrnutý v predajnej cene (výška znaleckého posudku 285.000€ - viac ako kúpna cena)

- VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTA PRIAMO PRE BYTOM

- MODERNÉ TECHNOLÓGIE - podlahové vykurovanie

- stropné chladenie

- NADŠTANDARD - hliníkové okná

- príprava na elektricky ovládanie žalúzie

- VYSOKÉ STROPY - viac ako 4m2 vo veľkej časti bytu

DISPOZÍCIA:

Byt v súčasnosti pozostáva z 3 izieb: obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľňa s WC, samostatná izba na prízemí + spálňa na 1 vyvýšenom podlaží. Súčasťou je aj predzáhradka. V prípade záujmu je možné spraviť ďalšiu izbu (miestnosť) dobudovaním galérie v druhej samostatnej izbe (rozšírenie na 4 - izbový byt).

K bytu je možné dokúpiť aj samostatnú pivnicu umiestnenú v suteréne bytového domu, k dispozícii sú 2 pivnice a sú umiestnené vedľa seba (možnosť spojiť), cena jednej pivnice je 4.000€.

Výmera: Byt: 82,49m2

Terasa: 18,8m2

Predzáhradka: 90m2

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:

Bytový dom je novostavba skolaudovaná v roku 2023, základom nosnej konštrukcie je železobetónový skelet s murovanými výplňami + tvárnice (YTONG). V katastri je nehnuteľnosť evidovaná ako byt - možné financovať cez hypotekárny úver. Byt je vyhotovený v štádiu holobyt. O tepelnú pohodu sa v byte stará podlahové vykurovanie, v lete poteší stropné chladenie. Okná sú hliníkové s predprípravou na osadenie exterierových žalúzii s izolačným trojsklom.

PARKOVANIE:

Parkovanie je možné zakúpiť priamo na ulici pred bytovým domom, cena za jedno parkovacie státie je 13.000€. K dispozícii sú 2 parkovacie státia.

LOKALITA:

Nachádza sa na Jantárovej ulici č. 48 v novom polyfunkčnom objekte OPAL v Bratislavskej mestskej časti Jarovce. V dosahu/pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny: DELIA, KRAJ, lekáreň, reštaurácie, kaderníctvo, škola, škôlka, futbalové ihrisko, zástavka MHD (za 12 min v centre mesta pod mostom SNP). Z vnútrobloku sa nachádza nové detské ihrisko a spoločný priestor pre obyvateľov. Priamo z Jaroviec sa dá napojiť na obchvat D4 - spojenie s novým Lužným mostom.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.