GRAHAMS - PRENÁJOM, garsónka, Kresánkova, Dlhé diely

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
31 m2

Poschodie:  
4. / 5

Bratislava
Karlova Ves
Kresánkova
pred 262 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom garsónku v lokalite Bratislava – Dlhé diely, ulica Kresánkova. Byt je situovaný na 4 – poschodí v dome s výťahom. Celková rozloha bytu je 31m2. S balkóna o rozmere 6m2 je krásny výhľad do vnútrobloku.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, toalety s umývadlom, kúpeľne s vaňou, izby spojenej s kuchyňou a malej komory vedľa kuchynskej linky. Byt sa prenajíma kompletne zariadený so všetkým potrebným vybavením.

Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou, chladnička kombinovaná s mrazničkou je umiestená v komore, keramickou varnou doskou a je z nej výstup na balkón. Izba je vybavená postelou, jedálenským stolom so stoličkami, šatníkovou skriňou a TV na stolíku s poličkami. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, práčka. V celom obytnom priestore je laminátová podlaha, dlažba v kúpeľni, plastové okná s vonkajšími žalúziami.

V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti potraviny Terno, Bila, Tesco Expres, lekáreň, kaviarne. Dobrá dostupnosť MHD. Lokalita v ktorej sa byt nachádza je kľudná a ponúka veľa možností na prechádzky, či iné športové vyžitie. Vstup do domu je z vnútrobloku plnom zelene s detským ihriskom.

Mesačný nájom predstavuje 400,-€ vrátane energií Byt je vhodný pre jednu osobu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Byt je voľný ihneď.

Zodpovedný maklér: Barbora Plekancová, kontakt: 0901 900 200, email: plekancova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams© Copyright 2017 Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: GRAHAMS - PRENÁJOM, garsónka, Kresánkova, Dlhé diely

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.